The G-Team Peter van Vught (links) en Thijs Nijland (rechts) Photocredits The G-Team

Kleurrijke en veelzijdige editie Liquid Kiddy in het vooruitzicht

De LGBTQ-community in Amsterdam maakt zich zaterdag 24 maart op voor een vanaf de zijkant aanschouwend kleurrijke en veelzijdige editie van Liquid Kiddy in de Warehouse Elementenstaat 25. De laatste editie werd nog afgelast omdat er teveel gay-feesten gepland leken tijdens dat bewuste weekeinde. Afgelasting of niet de vorige keer, de organisatie heeft een hoop in petto om er een groot spektakel van te maken.

SEXY PARTY COLOGNE, DAMAGE, TOTALLY URBAN vs SUPERBALL 

Onder de vleugels van SEXY PARTY COLOGNE, DAMAGE, TOTALLY URBAN vs SUPERBALL maken de volgende artiesten hun opwachting: Micky Friedmann, Moussa, Asaf Dolev, Alexio, Chris Bekker, John K Deejay, The G-Team, Diva May Day, NINA b2b CHARLIE, Alex Sinclar, Femme Tastic, Shug La Sheedah, MC Divine (Stephanie de Wit), House of Vineyard, Ahead of the Curve, Mermaids Mansion, La Lolly en Anydee Anytime.

Tijdens het evenement zijn er meer dan 45 dance acts te bewonderen in combinatie met shows van draq queens, gogo en ‘dirty acts’.

UltraSexi! — UltraSexi! at Paradiso

Naast Liquid Kiddy viert het feest ‘UltraSexi’ haar 10-jarige jubileum in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Ultrasexi! is een krachtenbundeling van M.U.L.T.I.S.E.X.I. ,FPQ, XXX – Queer bardancing, Boudoir Secret en ULTRAVIOParadiso.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Sexy vrijdag: het Friday Night feest bij Club YOLO

Amsterdam is GAY again