En opnieuw komt er een bekende drag queen naar Amsterdam
Photocredits Pinterest Uk Milk Queen

En opnieuw komt er een bekende drag queen naar Amsterdam

Amsterdamse drag liefhebbers kunnen een sprongetje van geluk maken. Na de beroemde drag queen Trixie Mattel heeft de Amsterdamse Club NYX onlangs de komst van alweer een drag ster bekend gemaakt. Milk Queen, net als Mattel, bekend van RuPaul’s Drag Race is dé speciale gast tijdens het ‘3x NYX till 9am KLUB KIDS Takeover’ feest op 7 april in de Amsterdamse ‘Reguliers’.

Voorafgaand aan de extra lange editie krijgen fans van ‘Milk’ de gelegenheid tot meet & greet met de drag ster maar dan moeten ze wel op tijd zijn om een speciaal ticket aan te schaffen.

De NYX organiseert de extra lange nacht samen met The Klub Kids uit Engeland. De volledige Line-up bestaat uit Jodie Harsh, Milk Queen, DJ Andyrew, FKA, Prince JayJay, Michael Maddison, Mutha Tucka, Santiago, Madame Madness en Azula.

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
3xNYX feest BoyToy. Photocredits: Club NYX

BoyToy

Zaterdag genoot de Mokumse LGBTQ-community van een heerlijke editie van het 3xNYX feest BoyToy. Smiley Vyrus, Alexis Knox, Prince JayJay, LukesLyka, Eppie, Whisper, Charlie, NINA, Who Else, Raphaella Brown, Dirty Daan, De La Lita, Cherine Laiki, Son Jay, ThijsjeFamous en Doeta zorgde samen met het publiek voor een swingende editie.

Finale RuPaul’s Drag Race All Stars in Club NYX

De afgelopen weken puilde Exit Café bijna uit zijn voegen tijdens de afleveringen van RuPaul’s Drag Race All Stars 3! Op vrijdag 16 maart sluiten ze dit seizoen zoals gebruikelijk groots af met OUTtv in Club NYX met een lekkere afterparty in het Exit Café. De deuren van de NYX zijn open van 20:00 uur tot 21:00 uur. Geïnteresseerden worden dus aangeraden om op tijd te komen.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl