Leuk nieuws uit de Jordaan: ‘Café Nol binnenkort weer LOL’

Leuk nieuws uit de Jordaan: 'Café Nol binnenkort weer LOL'

Prachtig nieuws voor Café Nol uit de Amsterdamse Jordaan. Vanaf donderdag 18 juni draait de Jordanese tap weer op volle toeren. “Anders dan u van ons gewend bent, maar zeker niet minder gezellig, gemoedelijk en leuk”, aldus de medewerkers van de Mokumse kroeg. Met dank aan de gemeente Amsterdam heeft Café Nol een geweldig terras kunnen realiseren waar stamgasten en andere gezelligheidsliefhebbers vanaf donderdag meer dan welkom zijn.

Binnen sfeer proeven

Gasten kunnen ook binnen de sfeer van Café Nol proeven. Er dient dan aan de deur gereserveerd te worden. Binnen worden de regels van het RIVM in acht genomen en voordat je mag plaatsnemen zal er een gezondheidscheck worden afgenomen. Klanten die niet het risico willen lopen dat ze van ver komen en geen tafel hebben, kunnen na 18:00 uur telefonisch contact met Café Nol opnemen.

Open armen

De medewerkers van het authentieke cafe geven aan niet te kunnen wachten klanten weer te kunnen verwelkomen. Gasten worden met open armen ontvangen. “Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien, en om vol enthousiasme weer te gaan doen, waar we zoveel van houden”, aldus de medewerkers van Café Nol.

VTA Uitgaan

vrijetijdamsterdam.nl