Nieuws kroegen in Amsterdam

Café Bos

Kastelein H-P, vrouwlief en mede-uitbater Anita verlaten in Augustus hun geliefde kroeg in Amsterdam-Zuid maar tot die tijd pakken ze nog even flink uit. Op zondag 24 juni van 16:00 uur ’s middags tot 20:00 uur ’s avonds komt de “ALSJEMAARGEKUKKIGBAND” optreden. Ze waren al heel vaak in de kroeg en nu komen ze met zijn allen afscheid nemen. “Het wordt een feestje op deze eerste zondag van de zomer. Opgeluisterd met onze befaamde nieuwe haring, zoals je dat van ons gewend bent”, aldus H-P en Anita.

Café Tante Roosje

Even een greep uit de optredens bij Café Tante Roosje. Great Guys Night Out “The Amsterdam Edition” vindt op 1 juni plaats bij de bar aan het Rembrandtplein. Yves Berendse de winnaar van Jantjes talentenjacht treedt op 3 juni op, Dries Roelvink op 10 juni en op 17 juni is het tijd voor zanger Danilo.

Café Chris Scholten

Bij Chris Scholten zenden ze vanavond Slowakije tegen Nederland uit. Tja, als je er dan toch naar wil kijken kun je maar beter met een bakkie aan de bar bij Scholten zitten.

Jantjes verjaardag

Vanavond, donderdag 31 mei om 22:00 uur bij Jantjes verjaardag niemand minder dan Glennis Grace!

La Bastille

Vanaf vrijdag 1 juni start La Bastille met de VrijBaBo (Vrijdag middag borrel). “Wij openen de gehele zomer lang elke vrijdag de deuren om 18:00u. Ook zorgen wij voor de heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk voor de gezelligheid! Zorg dat je bij de gezelligste VrijBaBo bent vanaf vrijdag 1 juni 18:00u”, aldus de uitbaters van La Bastille!

’t Paardje

We vonden bij ’t Paardje op de Facebook-pagina de informatie over Het Land van Ooit Festival. Hoe grappig is dat. Nostalgie verzekerd. Born in the 80’s…. En opgegroeid in de 90’s! Op 18 Augustus keert Het Land van Ooit Festival terug! Hét Amsterdamse 90’s / 00’s Festival!

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heb jij ook een leuk nieuwtje voor onze rubriek ‘Nieuws kroegen in Amsterdam’? Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl