Eetcafé De Avonden gaat met ‘DE PLAAT DIE JE HAAT’ voor memorabel afscheid 2018

Lekkere foute nummers aanvragen tijdens ‘DE PLAAT DIE JE HAAT’, pikketanissies wegtikken met je kroeggabbers, Amsterdamse gezelligheid en keihard los gaan op de draaikunsten van DJ Alex. Eetcafé De Avonden pakt in 2018 nog één keer keihard uit om alle vaste klanten te bedanken voor een jaar vol gezelligheid en saamhorigheid. En bovendien wordt nieuw Amsterdams kroegpubliek van harte welkom geheten om sfeer te proeven en deel uit te maken van een echte, pure en onvervalste Mokumse kroegbeleving aan de historische Middenweg. De avond start zaterdag 22 december officieel om 20:00 uur maar het stadse bruine eetcafé is al vanaf 12:00 uur in de middag geopend.

Eetcafé De Avonden gaat met 'DE PLAAT DIE JE HAAT' voor memorabel afscheid 2018

Naast drank heeft De Avonden eten hoog in het vaandel staan. Ze hebben één van de beste keukens van alle eetcafés in Amsterdam-Oost. Ze serveren in de middag verse lunch en heerlijke koffie. In de avonduren kan er van een lekkere avondmaaltijd worden genoten voor een schappelijke Amsterdamse prijs. Specialiteiten zijn onder andere stamppot en carpaccio om je vingers bij af te likken.

“Eetcafé De Avonden wil haar gasten op ongedwongen wijze laten genieten van haar gerechten, welke met liefde en aandacht door de ervaren chef kok zijn bereid. Wij stellen alles in het werk om onze gasten zich thuis te laten voelen in een behaaglijke omgeving die aanvoelt als een huiskamer. Ook voor groepen wil eetcafé De Avonden ieder bezoek een heugelijke belevenis laten zijn”, liet de uitbater van het originele Amsterdamse eetcafé onlangs weten aan Vrije Tijd Amsterdam.

Nieuwjaarsdag bij Eetcafé De Avonden

Op nieuwjaarsdag wordt er in het café aan de Middenweg traditiegetrouw geproost op het nieuwe jaar. Tijdens die start van het nieuwe jaar zijn de mannen van het Rembrandtduo uitgenodigd om het publiek te vermaken met muzikale klanken. Dat gaat het duo al meer dan 25 jaar uitstekend af.

vrijetijdamsterdam.nl