Koningsdag Amsterdam: ‘bier, burgers en funky beats’ bij Binnen Buiten

Koningsdag Amsterdam: ‘bier, burgers en funky beats’ bij Binnen Buiten
Vrolijke bezoekers op het terrras van Binnen Buiten het afgelopen weekend. Foto: Mike de Zwart

Koningsdag Amsterdam: ‘bier, burgers en funky beats’ bij Binnen Buiten

‘Koningsdag bij Café Binnen Buiten. Dat betekent bier, burgers en funky beats’, aldus de organisatie van het aanstaande en beruchte Koningsdag feest bij café Binnen Buiten. Niet alleen de burgers maar ook de line up is er ééntje om je vingers bij af te likken. Oefrecords, Bof, Rooie hond en Thyme zorgen voor vette beats en Kasper verzorgt op geheel eigen wijze de hosting tijdens het ‘oranjefeest’.

Het feest in en rondom het café aan de Ruysdaelkade 115 in de Pijp duurt van 14:00 uur tot 20:00 uur in de buitenlucht en verplaatst zich daarna naar binnen en gaat vrolijk door tot in de vroege uurtjes. In de winter café Binnen, in de zomer café Buiten, in de volksmond café Binnenbuiten, en op koningsdag ook ‘gewoon’ feest binnen én buiten.

Goed drinken, lekker eten en leuke mensen

Bij Binnen Buiten zijn door het jaar heen Bockbier, meerdere soorten wijn per glas, gin-, wodka- & rum assortimenten, witbier, zomerse salades en heuse gerechten te verkrijgen. “Een heerlijk niets aan de hand café in de Pijp, in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Goed drinken, lekker eten en leuke mensen”, is te lezen op de website van de Amsterdamse kroeg.

Naast alle dranken, hapjes, salades en gerechten worden er geregeld spelavonden georganiseerd zoals Jukebox avondjes, bingo, movienights en de maandelijkse pubquiz avond.

De chef kok zorgt voor lekker afwisselende gerechten

Het café is van zondag tot en met donderdag van 10:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur ’s nachts geopend. Vrijdag en zaterdag gaan ze door tot 03:00 uur in de nacht. De keuken is alle dagen van 10:00 uur tot 22:00 uur geopend en de chef kok zorgt voor lekker afwisselde gerechten.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Koningsdag Amsterdam: Bijna tijd om de stad oranje te kleuren en Koningsdag Amsterdam: we return to the beautiful Meerpark