Koningsdag Amsterdam: ‘Bijna tijd om de stad oranje te kleuren’

Koningsdag Amsterdam: 'Bijna tijd om de stad oranje te kleuren'
Een feestje bij De Kopstootbar. Photocredits: De Kopstootbar

Koningsdag Amsterdam: ‘Bijna tijd om de stad oranje te kleuren’

‘Het is bijna tijd om de stad oranje te kleuren op de verjaardag van de Koning! Wij brengen de Crossovers sound naar de Kopstootbar met een heerlijke line up’, aldus de organisatie van de ‘Orange House Party’, het feest welke gegeven gaat worden in de kopstootbar. Recentelijk organiseerde de mannen van Crossovers het feest: ‘Don’t Feed the Animals‘.

Lekkere beats in een goede ambiance 

Op het moment dat op Koningsdag de buiten feesten om 20:00 uur stoppen zorgen de Amsterdamse DJ Aurelius, Donny Eimers, Guessbeats, KidMalone, Mr. Midnight en Osie Square voor lekkere beats in een goede ambiance. Het feest duurt tot 03:00 uur ’s nachts.

Debuut Osie Square bij Crossovers 

Osie Square, de DJ broers Cliff en El Osie, die we met Vrije Tijd Amsterdam onlangs interviewde over hun ‘top-10 die je moet hebben gezien’ in Amsterdam maken voor het eerst hun opwachting tijdens een evenement van Crossovers.

“Osie Square zal tijdens koningsdag voor het eerst hun opwachting maken tijdens een Crossovers avond en daar zijn we maar al te blij mee”, blikt de organisatie enthousiast vooruit op de speciale koningsdag editie.

De kopstootbar is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag 

De Kopstootbar is wekelijks geopend van dinsdag t/m zaterdag. Ze openen deze dagen om 17:00 uur en sluiten van dinsdag tot en met donderdag om 01:00 uur. In het weekend, op vrijdag en zaterdag gaat de Kopstootbar pas om 01:00 uur dicht. Naast dansen, kun je er ook borrelen en eten. Er zijn wisselend pop-up keukens. Ook kun je er een presentatie geven of een bijeenkomst organiseren.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here