In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Café Chris Scholten. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?

Heel Amsterdam en omstreken kijkt er reikhalzend naar uit. De rentree van ons aller Ajax in de Champions Leauge. Woensdag start in Amsterdam de CL voor Ajax met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene. Heb jij geen kaartje voor deze uitverkochte wedstrijd maar wil je toch in een leuke sfeer de wedstrijd bekijken? We stelden een lijst samen met super leuke en gezellige plekken in de stad waar je naar de wedstrijd van Ajax tegen AEK Athene kunt kijken.

De Marktkantine

Geen techno beats van DJ Luuk van Dijk of één van de andere Amsterdamse DJ sterren, maar wel een lekkere sfeer waar je met een mooi saamhorigheidsgevoel naar Ajax tegen AEK Athene kunt kijken. “De mooiste club van de wereld wordt weer live uitgezonden op groot scherm bij ons in de kantine! De loting is bekend en er staat ons een reeks prachtige wedstrijden te wachten met affiches tegen Bayern München, Benfica en AEK Athene. Pitchers bier en bittergarnituur zijn rijkelijk aanwezig. De entree is uiteraard gratis!!! Aftrap: 18.55 uur De deuren zijn geopend vanaf 17.30 uur. We adviseren iedereen vroeg te komen. Zo bemachtig je makkelijker een plekje. We hebben veel plaats, maar vol = vol”, aldus de organisatie van de voetbalavond bij de Marktkantine in Amsterdam.

Marktkantine, adres: Jan van Galenstraat 6, 1051 KM Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/events/261799751130153/

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Credits: de Marktkantine

Eetcafé de Avonden

Het is de stamkroeg van onze vaste Ajax watcher Ramon Ensing. Er hangt met wedstrijden van Ajax een groot scherm waar er samen naar het voetbal gekeken kan worden. In de Avonden hangt een echte Amsterdamse sfeer en het bier zal rijkelijk vloeien deze CL avond. Onze Ajax volger zal zelf ook aanwezig zijn dus gaat u vooral de voetbaldiscussie met hem aan.

Eetcafé de Avonden, adres: Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/eetcafedeavonden

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Ajax watcher Ramon Ensing en Stuut voor de Avonden in Amsterdam.

Café Chris Scholten

Geef mij maar Amsterdam dat is mooier dan Parijs. Die vlieger gaat zeker op bij het rasechte Amsterdamse Café Chris Scholten! In deze authentiek bruine kroeg in de Amsterdamse Pijp wordt het scherm tijdens Ajax tegen Athene weer uitgerold. Kijk samen met echte Amsterdammers naar de officiële rentree van het elftal van Erik ten Hag in het miljoenenbal. Ongeacht het resultaat is een mooie avond vanzelfsprekend.

Café Chris Scholten, adres: Van Woustraat 104, 1073 LR Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafechrisscholten

Old Town Amsterdam

Wij zijn Ajax wij zijn de beste. En wie ben jij wel niet dan, ouwe! De Old Town Amsterdam is een kroeg op de wallen met een hoog Ajax gehalte. In de rust kun je beneden nog even je snel je Amsterdam tattoo laten zetten. Vaak bezocht door echte Ajacieden dus een lekkere Europese voetbalsfeer is zeker aanwezig tijdens Ajax tegen AEK Athene!

Old Town Amsterdam, adres: Oudezijds Voorburgwal 141

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/oldtownamsterdam/

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Voor de Old Town! Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Café Betondorp

Daar in de buurt waar het allemaal begonnen is! In het gedeelte van Amsterdam waar de grootste voetballer die we ooit hebben gehad zijn voetbalkunsten heeft geleerd. Betondorp, echt, dat waren nog eens tijden zeg. En u raadt het al…. In het buurtcafé in Betondorp is woensdag iedereen welkom om naar Ajax tegen Athene te komen kijken.

Café Betondorp, adres: Brinkstraat 123

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafebetondorp

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Photocredits: Café Betondorp

Café ’t Ceintuurtje

Echte Amsterdamse kroeg in de Pijp aan de Ceintuurbaan. In het café komen vele Amsterdamse vaste gasten voor een gezellige borrel of avond. Ze zitten vlakbij de vroegere Jan Steen… Kroeg met nog het echte Amsterdam gevoel. Tijdens Ajax tegen Athene kijken ze met zijn alleen naar de verrichtingen van onze rood witte helden. Kom je ook een bakkie doen?

Café ’t Ceintuurtje, adres: Ceintuurbaan 226 hs, 1072 GE Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafetceintuurtje/

Credits: Peter in ’t Hout 

Grand Café Cheers

Ok, nou we gaan weer een klein beetje de stad uit. Voor dit Ajax café maken we simpelweg een uitzondering. Een biertje tijdens Ajax is maar twee eurootjes en je kijkt samen met een gezellige groep Ajax fans naar de wedstrijd.

Grand Café Cheers, adres: Diemerplein 194, 1111 JD Diemen

Facebook-event page link: https://www.facebook.com/cheersdiemen

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Café de Nieuwe Vaart

Café de Nieuwe Vaart mag niet ontbreken in ons tiplijstje met kroegen waar je op leuke wijze Ajax tegen Athene kunt kijken. Ronald en Ronnie heten u van harte welkom in deze Amsterdamse kroeg. Beleef in Amsterdamse sferen de eerste overwinning van Ajax tijdens de groepsfase van de Champions League.

Adres: Oostenburgergracht 187, 1018 ND Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafedenieuwevaart

Credits: Stephanie van de Sande 

Rembrandtbar

Ajax kijken aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Het barpersoneel nodigt u van harte uit om de eerste groepsfase wedstrijd van Ajax tegen Athene bij hun te komen kijken. Er lopen veel toeristen rond in de Rembrandtbar, maar dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Erg de moeite waard om te vereren met een bezoekje!

Adres: Rembrandtplein 3, 1017 CT Amsterdam

Facebook-event page: https://www.facebook.com/Rembrandtbar

Credits: pantojafan

Café Gijs de Rooy

Een echte toffe buurtkroeg. Ze hebben Ajax op groot scherm, serveren lekkere hapjes die constant rondgaan en het is altijd erg druk met voetbal. Je hebt er veel lekkere diverse bieren. Er staat een biljart en niet te vergeten….. Ze hebben op woensdag heerlijke stamppot. Do we need to say more?

Adres: Javastraat 1, 1094 GX Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafegijs.derooy

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Credits: FB Gijs de Rooy

Café de Vrije Handel

Op enkele minuten fietsen van Amsterdam treft u in de Dorpsstraat in Ouderkerk aan de Amstel het pittoreske dorps café de Vrije Handel. Jarenlang kun je hier de wedstrijden van Ajax kijken op een groot scherm en de kroeg zit bij Ajax wedstrijden lekker gevuld wat de voetbalsfeer op een mooie manier ten goede komt. In de kroeg zitten niet alleen Ouderkerkers maar ook vaak echte Amsterdammers. Barman Dennis staat voor u klaar met een ijskoud biertje zodat u ongestoord kunt genieten van een mooie Europese voetbalavond.

Adres: Dorpsstraat 7, 1191 BG Ouderkerk aan de Amstel

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/devrijehandel

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Barkeepers van café de Vrije handel. Foto: Dennis Leurs

Hotel-Café-Restaurant Abina

Op kleine afstand van Mokum zit het alom bekende Hotel-Café-Restaurant Abina. Menige amateurvoetballer uit Amsterdam en omstreken heeft Abina aangedaan voor een uitje aan het einde of begin van het seizoen! Zaterdag komen zanger Quincy en Robert van Hemert de boel op stelten zetten met hun heerlijke zangkunsten en woensdag kun je in de Abina natuurlijk terecht om AFC Ajax live aan het werk te zien tegen AEK Athene. Neem plaats op een kruk aan die authentieke vierkante bar in het midden van deze kroeg en geniet van de zege van de Godenzonen van Ajax tegen AEK Athene.

Adres: Amsterdamseweg 193, 1182 GW Amstelveen

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/pg/Hotel-Café-Restaurant-Abina

Credits: Bob Bustraan 

Café del Mondo

“Wij zijn Ajax wij zijn de beste”, aldus het barpersoneel van Café del Mondo die vol verwachting uitkijken naar de wedstrijd van Ajax tegen de Grieken in de eerste CL poule wedstrijd van 2018/2019. Man oh man oh man, wat hebben zij er zin in en we moeten zeggen, ook de redactie van Vrije Tijd Amsterdam kijkt erg naar woensdag uit! Bij del Mondo gelegen aan de Nieuwmarkt nummer 28 is Ajax te zien op groot scherm en is gezelligheid verzekerd! Bel je vrienden en spreek af in dit Amsterdamse café.

Adres: Nieuwmarkt 28, 1011 BG Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/CafeDelMondo

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Teks van Cafe del Mondo!

Riversidebar

Een pikketanussie gaat er altijd in, een pikketanussie maakt je blij van zin, Ik heb geen trek in zon Franse Pernod, dat witte spul krijg je van mij cadeau, En ook die Deense Aquavit, die drink ik van mn leven niet , In plaats van Wodka, of English Gin, Een pikketanussie, een pikketanussie, een pikketanussie, dat gaat er altijd in…… Jawel met een pikketanussie in je rechterhand kijk je in de riverside bar in de Rivierenbuurt met echte Amsterdammers naar de openingswedstrijd van Ajax in de groepsfase van de CL.

Adres: Uiterwaardenstraat 99, 1079 BT Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/riversidebaramsterdam

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Afbeelding Riverside Bar Amsterdam

Riviera Amsterdam

We gaan van het ene Amsterdamse pareltje naar het andere Amsterdamse pareltje in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Natuurlijk zenden ze bij Riviera Amsterdam de Champions Leauge pot van de rood/witte Mokumse voetballers uit. En heeft u het al gehoord? Riviera Amsterdam staat bekend als de zaak met de lekkerste spare ribs uit de hoofdstad. Dus kom op tijd en bestel een lekker portie spare ribs om vooraf weg te kluiven zodat die koude biertjes tijdens de wedstrijd nog lekkerder zullen smaken en het nog meer genieten zal worden van de Amsterdamse overwinning in het miljoenenbal.

Adres: Rijnstraat 11, 1078 AE Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/Cafe.Riviera.Amsterdam

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Riviera Amsterdam fans!

Café Mazzeltof

Ben jij weleens bij Mazzeltof geweest om een lekker bakkie te doen? Het is er altijd gezellig! Hoort toch wel een beetje bij de Amsterdamse opvoeding. Ze zitten al jaren in de Amsterdamse Pijp en de kroeg wordt nog altijd goed bezocht. Woensdagavond zenden ze Ajax tegen Athene live uit en dus is dit de ultieme kans om een bezoekje te brengen aan deze kroeg in de Ferdinandbolstraat in de Amsterdamse Pijp. Ze gaan door tot 04:00 uur ’s nachts dus laat u baas vast weten dat u donderdagochtend een uurtje later bent.

Adres: Ferdinand Bolstraat 40, 1072 LL Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/ferdinandbol40/

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Photocredits: Mazzeltof

Café Biljart Hans

Jawel, beste Amsterdammers. Iedere wedstrijd van Ajax wordt live uitgezonden bij Café Biljart Hans aan de Amstelveenseweg. Een redactielid van Vrije Tijd Amsterdam is vaak aanwezig in deze echte Amsterdamse kroeg en op advies van dit redactielid tippen we zonder twijfel Café Biljart Hans als leuke kroeg om te bezoeken tijdens de wedstrijd van Ajax tegen AEK Athene.

Adres: Amstelveenseweg 69, 1075 VV Amsterdam

Facebook-pagina link: https://www.facebook.com/cafehans/

In welke kroeg in Amsterdam kijk je Ajax tegen AEK Athene?
Barpersoneel in de Ajax stemming bij Café Biljart Hans. Credits: FB Hans

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Tip de redactie: Weet u ook een leuke kroeg in Mokum waar Ajax tegen AEK Athene wordt uitgezonden? Wij komen dit graag te weten! Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl

Juventus Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Ajax Juventus kijken op groot scherm in Amsterdam 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

24 x Real Madrid Ajax kijken op groot scherm