De avond werd heilig en op niveau ingewijd. Foto credits: Cavataria

“Het was een super leuke avond, met een heleboel gezellige mensen, lekker eten en lekkere cava”, blikt restauranteigenaar Daan Kroone tevreden terug op food festival Fiesta de Verano van Spaans restaurant ‘CavaTaria, Holy Spanish Food’.

Viering van het begin van de zomervakantie

Op donderdag 4 juli vierden de aanwezige bezoekers van het Spaanse festijn in Amsterdam, het begin van de zomervakantie, Fieste de Verano. In een gezellige ambiance werd genoten van Spaanse lekkernijen die mede door het toedoen van de Spaanse leveranciers de CavaKoning, Karakter Wijnimport en Tiñto de Verano tot stand waren gekomen.

Daarnaast werd de avond vrolijke opgeluisterd door een gezellig optreden van een 20-koppig Spaans koor en een zomerse DJ.

"Het was een super leuke avond, met een heleboel gezellige mensen"

In gedachte terug gaan naar de Spaanse vakantie

De kaart van dit Spaanse restaurant is een viering van het geweldige eten waarbij elk gerecht je terugvoert naar je laatste Spaanse vakantie. Een selectie fantastische tapas, verrassend, lekker en van topkwaliteit. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment raciones, kleine gerechtjes om te delen in vlees, vis en veel groente.

"Het was een super leuke avond, met een heleboel gezellige mensen"

Cava’s, Spaanse bieren, wijnen en heerlijke cocktails

“In combinatie met een breed assortiment van de beste Cava’s, Spaanse bieren, wijnen en heerlijke cocktails op basis van Spaanse dranken. De tafels vullen zich als een waar feest”, liet Daan Kroone een tijdje terug weten aan Vrije Tijd Amsterdam.

"Het was een super leuke avond, met een heleboel gezellige mensen"

CavaTaria is gelegen aan de Cornelius Krusemanstraat

CavaTaria vindt je aan de Cornelis Krusemanstraat 15, tussen het Haarlemmermeerstation en het Valeriusplein. Je kunt parkeren voor de deur, op zondag zelfs gratis. CavaTaria is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur, maandag heeft het personeel een rustdag.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook: leuke dingen doen in Amsterdam