GROOT FEEST EN VRIJDAGMIDDAGBORREL BIJ ATELIER RESTAURANT & BAR

GROOT FEEST EN VRIJDAGMIDDAGBORREL BIJ ATELIER RESTAURANT & BAR Atelier Restaurant & Bar, Jagermeister, Red Light Radio en Subbacultcha bundelen vrijdagavond 29 juni de krachten in Atelier Restaurant & Bar tijdens ‘The Taste Of Orpheu The Wizard’.
Eerder feest atelier restaurant en bar. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
GROOT FEEST EN VRIJDAGMIDDAGBORREL BIJ ATELIER RESTAURANT & BAR

Atelier Restaurant & Bar, Jagermeister, Red Light Radio en Subbacultcha bundelen vrijdagavond 29 juni de krachten in Atelier Restaurant & Bar tijdens ‘The Taste Of Orpheu The Wizard’. Tijdens de ‘The Taste Of’ events van Jäger Music krijgen getalenteerde artiesten en organisaties de kans hun smaak te presenteren op het gebied van muzikale en visuele programmering.

Op industrieterrein de Schinkel in Amsterdam, tussen Oud Zuid en Oud West, naast het Amsterdamse Bos en de Nieuwe meer, is een voormalige wasstraat en autogarage omgebouwd tot bijzondere creatieve hotspot met geweldige authentieke industriële en tevens gezellige warme look en uitstraling.

Jäger Music is het muziekplatform van Jagermeister en viert bijzondere smaken en artiesten door middel van events en samenwerkingen. Voorafgaand vindt bij Atelier Restaurant & Bar de vrijdagmiddagborrel plaats op het prachtige terras dat voor het industriële pand ligt én als het weer meezit volgt zelfs een BBQ.

GROOT FEEST EN VRIJDAGMIDDAGBORREL BIJ ATELIER RESTAURANT & BAR
Genieten op het lekkere terras bij Atelier!

“Soms hoef je er geen vinger op te leggen; als het maar goed klinkt. Met die overtuiging stond Orpheu de Jong zo’n acht jaar geleden aan de wieg van Red Light Radio, en precies die ontembare nieuwsgierigheid hoor je terug in de dj-sets waarop hij wekelijks dansvloeren over de hele wereld trakteert”, blikt Charly Heusschen van Atelier Restaurant & Bar, enthousiast vooruit naar aankomende vrijdag.

Heusschen vervolgt: “Orpheu heeft een line-up samengesteld dat zijn veelzijdigheid als platenkenner en top-dj perfect weerspiegelt. Orpheu maar ook wij zelf, hebben er ontzettend veel zin in.”

GROOT FEEST EN VRIJDAGMIDDAGBORREL BIJ ATELIER RESTAURANT & BAR
Het grote terras van Atelier!

Atelier Restaurant & Bar is veel meer dan alleen een plek om te feesten, lekker te eten of te borrelen. Atelier is de veelzijdige mix en ‘workleisure’ locatie die perfect is voor feesten, evenementen, verhuur, workshops trainingen, sportprogramma’s, vergaderen, kids activiteiten en nog heel veel meer.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Nog even en dan is het BYE BYE Blijburg