Gezocht: 2578 kaarten voor Welcome to the Future 2017
WTTF 2016. Foto: Welcome to the Future

Gezocht: 2578 kaarten voor Welcome to the Future 2017

Ticketswap draait overuren. De teller voor het populaire festival ‘Welcome to the Future’ staat zaterdagmorgen om half tien op 2578 mensen die een kaart zoeken voor het al wekenlange dik uitverkochte house festival. Tegenover het gezochte aantal kaarten staat een aanbod van maar 4 kaarten. Het geeft maar aan hoe populair het dance-event is.

Het tot aan de nok toe uitverkochte festival vindt vandaag voor de elfde keer plaats. Van 12:00 uur tot 24:00 uur kunnen bezoekers bij recreatiegebied Het Twiske los gaan op de house- en techno beats van diverse spraakmakende DJ’s uit de housescene.

Livestreams

Mensen die achter het net vissen en geen kaarten voor Welcome to the Future in Het Twiske in Oostzaan konden krijgen, kunnen via een livestream toch de sfeer proeven op het house- en techno-event. De performances van Dave Clarke, Luigi Madonna en Mark Antonio, ROD en Pig & Dan op het festival zijn vandaag te volgen via de website en het Facebookkanaal van Welcome tot the Future.

Grote jongens

Grote jongens op het festival zijn onder andere Loco Dice, Chris Liebing, Seth Troxler, Dave Clarke en Damian Lazarus.

Afterparty

Festivalgangers maar ook mensen die geen kaart konden krijgen voor het uitverkochte evenement, kunnen na het festival nog uit hun dak gaan tijdens de after. Die afterparty staat van 23:00 uur tot 07:00 uur op het programma in de Warehouse in de Elementenstraat.

Gezocht: 2578 kaarten voor Welcome to the Future 2017

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Welcome to the Future maakt line-up bekend

Early Birds WTTF tegen torenhoog tarief aangeboden op Ticketswap