GENERATIE GELIJKENIS IN DE AMSTERDAMSE BINNENSTAD

GENERATIE GELIJKENIS IN DE AMSTERDAMSE BINNENSTAD

Grappig. De huidige generatie in de scene waar wij zaterdag aanwezig waren lijkt in ieder geval nog een beetje op de generatie van hiervoor, de generatie daar weer voor en ga zo maar door. Die conclusie trokken we met VTA tijdens het feest van Connekt afgelopen vrijdag in de Club Up nabij het Amsterdamse Leidseplein.

De nachtclub bezoeker komt binnen, staat het liefst eerst met de rug naar de muur met het liefst zelfs nog één been gebogen tegen de muur. Na één of twee uurtjes begeeft de menigte zich pas naar de dansvloer.

Zo geschiedde het in ieder geval afgelopen zaterdag in de Club Up bij het ‘boilerroom feest’ van Connekt, de krachtenbundeling die bestaat uit vijf gepassioneerde, ondernemende individuen uit onze hoofdstad.

Maar, nadat een groep het voortouw had genomen ging die Connekt vipe dan toch heerlijk door de Amsterdamse nachtclub heen en begaf bijna iedereen zich al dansend rondom de boilerroom op de dansvloer.

Daar werden MC, zanger, DJ één met het publiek en kon VTA met een gerust hart de tent verlaten.

Connekt is lekker bezig. Het publiek moet vooral in het begin wat meer de ‘fuck het, wat maakt mij het uit wat iemand van me denkt’ karakter krijgen én het grotere publiek en Connekt moeten elkaar gaan vinden de komende jaren.

Dan gaan de mensen van Connekt nog jaren brainstormend door de stad en gaat het Amsterdamse nachtleven daar de vruchten van plukken.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Reageren op dit artikel? Leuk! Het kan hieronder!

Volg jij VTA al op de social media? Hierbij de links naar al onze social media kanalen:

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube en Snapchat -> vrijeams

Lees ook ons eerdere artikel over Connekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here