Gaasperplas maakt zich op voor Amsterdam Open Air pinksterweekend
De gaasperplas. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Gaasperplas maakt zich op voor Amsterdam Open Air pinksterweekend

Net als de vorige zes edities is Amsterdam Open Air in 2017 ook helemaal uitverkocht. Het festival dat komende Pinksterweekend op 3 en 4 juni zal plaatsvinden keert terug in recreatiepark Gaasperpark.

Open Air by Night

Festival Open Air Amsterdam zal niet alleen overdag plaatsvinden. Als het programma op de dag stopt gaat het in de nachtelijke uren vrolijk verder. De Amsterdamse clubs Claire, De Marktkantine & AIR hebben allen een Open Air Amsterdam nachtprogramma samengesteld en kaarten hiervoor zijn op dit moment nog te verkrijgen.

Camping

Tijdens Open Air Amsterdam krijgen bezoekers de mogelijkheid om op een speciaal voor het festival ingerichte camping op Gaasperplas te verblijven. Op de creatieve camping vinden er ook diverse optredens van DJ’s plaats.

T-Room

De organisatie komt op de proppen met een hoop bijzonderheden. Er is onder meer een ‘T-Room’ ingericht waar feestgangers kunnen chillen en waar je coctails en mocktails kunt drinken. Ook kun je er dansen, lachen of gewoon bijkomen of afspreken met je vrienden. De T-Room bestaat uit drie verdiepingen met ieder een eigen thema. Bij ‘Pipette Roulette’ kun je het feest beginnen met een speciaal roulette spel. Bij de ‘Addict Attic’ heb je een geweldig uitzicht over het festivalterrein en staan ‘doen of de waarheid’, ‘Mario Cart’ en ‘Yellow Twister’ op het programma. Ook kan er een speciale ‘House party’ worden gewonnen.

Gaasperplas maakt zich op voor Amsterdam Open Air pinksterweekend
Lipton T-Room
Foto: Open Air Amsterdam

Pop-up restaurant

Open Air maakt voor het eerst gebruik van een pop-up restaurant, waar je kunt dineren met een drie gangen menu, bestaande uit lekkere gerechten en heerlijke wijnen. Op het terrein zijn meerdere eetgelegenheden en er is water gratis verkrijgbaar bij verschillende tappunten.

Informatie

Er is nog veel en veel meer te beleven tijdens Open Air. Meer informatie met alle festivalinfo waaronder de line-up en de campinginformatie van het Open Air weekend vind je door hier te klikken.

vrijetijdamsterdam.nl