Frits gaat ‘drankjes doen’ in Utrecht

Frits gaat ‘drankjes doen’ in Utrecht
Een groep bezoekers bij het Festival van Frits. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Frits gaat ‘drankjes doen’ in Utrecht

De hippe vrijdagborrel van Frits gaat de stad uit. Althans, niet voorgoed, maar wel op vrijdag 25 augustus. Dan is Frits te bewonderen bij de Stadsschouwburg in Utrecht. Tijdens deze trendy borrel is er een stage met lekker house hits en in de tweede zaal zal gedanst kunnen worden op overheerlijke R&B.

Frits, onder Amsterdammers bekend van de vrijdagmiddagborrel, houdt van afwisseling en is elke editie op een andere locatie in de stad te vinden. Met lekkere muziek, diverse drankjes, waanzinnige hapjes, een hoop gezelligheid en vooral veel gekkigheid vermaakt Frits menig Amsterdammer die net aan zijn of haar weekend gaat beginnen.

Op vrijdag 1 september is Frits weer terug in de stad en te bezoeken op Strandzuid in Amsterdam waar het zomerseizoen zal worden afgesloten met een buiteneditie. Strandzuid is prachtig verbouwd en volgens de organisatie van Frits helemaal klaar voor een echt Frits feest!

Frits gaat ‘drankjes doen’ in Utrecht
Strandzuid.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Frits timmert lekker aan de weg. Naast het uitstapje naar Utrecht stond onlangs het eerste Frits festival op het programma. Voor deze gelegenheid stelde Dok Amsterdam haar terrein voor Frits beschikbaar en genoten bezoekers ondanks het slechte weer van een heerlijk event.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: eerste festival voor frits in Amsterdam