The Release onthult line up Defqon.1 Weekend Festival
Defqon! Foto: Gert Jan Kusters

The Release onthult line up Defqon.1 Weekend Festival – One Tribe

Honderdduizenden liefhebbers van de hardere stijlen in de dancescene hebben inmiddels gekeken naar The Release. In het nieuwe, één uur durende, liveprogramma van Q-dance werd de kijker gisteravond getrakteerd op de line up van Defqon.1 Weekend Festival. Het grootste dancefestival van Nederland verwelkomt in het weekend van 28 tot en met 30 juni onder anderen Headhunterz, Brennan Heart, Wildstylez en Angerfist.

Jonas Schmidt, creatief directeur van Defqon.1: “Met The Release hebben we op een andere en nieuwe manier onze fans kunnen vertellen wat we dit jaar voor hen in petto hebben. Een eigen live-programma van een uur, dat we weliswaar hebben aangekondigd, maar we hadden geen idee hoeveel mensen erop af zouden stemmen. Uiteindelijk keken er honderduizenden hardstyle fans wereldwijd naar onze stream.”

Dit jaar is het thema van Defqon.1 One Tribe, waarbij meer dan ooit de verbroedering, waar Defqon.1 voor staat, wordt opgezocht. Naast genoemde artiesten zijn voor de editie van 2019 ook nog onder meer Sefa, Keltek, Phuture Noize, D-Block & S-te-Fan, Warface en Partyraiser vastgelegd. In totaal staan er meer dan 200 artiesten op het festival, waar 10 area’s zijn ingericht.

Defqon.1 is voor veel liefhebbers van de hardere stijlen het absolute hoogtepunt van het jaar. Afgelopen jaren gingen in het weekend meer dan 60.000 bezoekers uit meer dan 150 landen per dag uit hun dak in Biddinghuizen. Het driedaagse festival is daarmee zelfs uitgegroeid tot het grootste hardstyle evenement ter wereld.

De registratie voor Defqon.1 is van start gegaan en duurt tot en met 7 maart 23.59 uur. De membersale start zaterdag 9 maart. Gezien de populariteit wordt registratie via Q-dance.com aanbevolen.

The Release, waarin de complete Defqon.1 line up is aangekondigd, is terug te kijken op Q-dance.com: https://www.q-dance.com/en/videos/defqon-1-weekend-festival-2019-or-watch-defqon-1-the-release-now-including

Q-dance is als Nederlandse organisator van dance-evenementen wereldwijd marktleider binnen de hardere stijlen. Met grootschalige evenementen als Defqon.1 en Qlimax, die uitblinken op het gebied van artiesten, stage design, show en totaalbeleving, zet Q-dance al jarenlang de toon binnen de hardere stijlen. Voor meer info zie: www.Q-dance.com.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Toffe dance festivals in Amsterdam