Sven Väth, Joseph Capriati en Fjaak (live) debuteren op Welcome to the Future
Credits: Wttf
Sven Väth, Joseph Capriati en Fjaak (live) debuteren op Welcome to the Future

Zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur, is Het Twiske nabij Amsterdam het domein van Welcome to the Future (WTTF). Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Voor deze 13e outdoor-editie zijn onder meer Sven Väth en Joseph Capriati vastgelegd. Zij maken beiden hun debuut bij Welcome to the Future. De reguliere kaartverkoop start vandaag via www.wttf.nl.

Sven Väth en Joseph Capriati zijn niet de enigen die debuteren op de main stage. Ook Adriatique, Enzo Siragusa b2b Archie Hamilton spelen voor het eerst op Welcome to the Future. Vaste waarde Ici Sans Merci houdt de Nederlandse eer hoog op de main stage. De grootste tent van WTTF wordt gevuld met de techno-klanken van onder Sam Paganini, Dax J, Rodhad, Matrixxman, Kobosil, Juan Sanchez en Tahko.

De House en Techno-scene wordt verder vertegenwoordigd door Floorplan aka Robert Hood, Matthew Johnson (live), Derrick May, Fred P, Sandrien b2b Carlos Valdez en Times Are Ruff. Geestelijk vader van WTTF, Gert van Veen alias Quazar, laat hier een live-set horen.

Nieuw bij de 2019-editie is Aurora. Aan Derrick May en DJ Rush de eer om dit nieuwe concept te presenteren, samen met Fjaak (live), De Sluwe Vos, Steve Rachmad, Lewski en Titia. Daar waar Aurora voor het eerst een onderdeel is van WTTF, is de Amsterdam stage juist een vaste waarde. Al sinds de allereerste editie is deze stage terug te vinden bij WTTF. Maar ditmaal wel op een nieuwe locatie met een nieuw ontwerp, waar plek is voor Detroit Swindle, Boris Werner, Ferro, Dorine Dorado en Darling b2b Tracey.

Op het grasveld bij het water is de salon terug te vinden. Secret Cinema, Bart Skills, Prunk & Chris Stussy, Samuel Deep en DJ Windows XP zorgen daar voor een Nederlands geluid. De mannen hebben ook ANNA in hun midden opgenomen. Lövestad, Frits Wenting, Daan Groeneveld, Spaceandtime en Pablo Discobar Soundsystem zijn te vinden in de Garden en zorgen daar voor een diep geluid.

Tenslotte wordt momenteel hard gewerkt aan de Sound Healing Space. Aan de oever van Het Twiske, even weg van de feesten en drukke dansvloeren, maar met volop aandacht voor de diepere effecten van geluid. Meer details hierover, worden binnenkort bekend gemaakt

vrijetijdamsterdam.nl

PS Lees ook ons blog met toffe dance festivals in Amsterdam 

En ook leuk om te lezen: Early Bird-kaartverkoop Mysteryland van start