Super mooi nieuws voor Vunzige Deuntjes Festival
Foto credits / bron: Jassir Jonis / Vunzige Deuntjes

Super mooi nieuws voor Vunzige Deuntjes Festival

Wat een super mooi nieuws voor het Vunzige Deuntjes Festival 2019. De organisatie van dit populaire Amsterdamse festival maakte vandaag met ‘groot nieuws’ kenbaar dat het Vunzige Deuntjes Festival toch door zal gaan.

“Lieve vunzigerds! Na bloed, zweet en tranen hebben we het verlossende woord mogen ontvangen: Vunzige Deuntjes Festival krijgt groen licht voor het Amsterdamse Bos! Het was een lange weg, maar na vandaag kunnen we verzekeren dat we 20 juli met al jullie pracht-vunzigerds dansen op het mooiste festival plekje van Amsterdam. We willen iedereen bedanken voor alle steun, het vertrouwen, geloof en het tekenen van de petitie! Liefde”, schrijft de organisatie van Vunzige Deuntjes.

En, ze vervolgen: “Hoe kan het dat ons festival tóch doorgang vindt? Na een constructief gesprek met de burgemeester zijn we gezamenlijk tot een oplossing gekomen. We hebben de gemeente ervan kunnen overtuigen dat er binnen ons genre minder geluidsoverlast ontstaat dan bij de elektronische dance-festivals in het bos. Bovendien hebben we alle maatregelen getroffen om deze overlast in het bewoonde gedeelte van Amstelveen te minimaliseren. Wat betreft het programma vindt er een minimale wijziging plaats, waardoor een aantal elektronische dance-acts vervangen zullen worden. Dit gaat dus ENKEL om een klein aantal elektronische acts (dus niet de vaste vunzige acts). Dan rest ons nog één ding: TOT 20 JULI IN HET AMSTERDAMSE BOS!”

Tijdens Vunzige Deuntjes maken onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Broederliefde, Bizzey, Jonna Fraser en Tabitha live hun opwachting op de mainstage. Op de andere stages zijn dj Irwan, dj FLAVA en dj Rockefellababe enkele van de sfeermakers die achter de draaitafels zullen plaatsnemen.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog: Toffe Dance Festivals in Amsterdam