ENCORE festival op de NDSM Werf
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Sterke live acts en dj’s tijdens ENCORE festival op de NDSM Werf in Noord

ENCORE keert na 3 keer dik uitverkocht te zijn zaterdag terug met haar eigen festival op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord! Volgens de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg kunnen bezoekers een hele dag helemaal uit hun dak gaan op de beste hiphop en R&B. Op diverse podia zal een breed scala aan sterke live acts en dj’s uit binnen- en buitenland hun opwachting maken.

De grote Amerikaanse hiphopsensatie Migos is als één van de eerste headliners voor Encore Festival 2017 gestrikt. Het trio bestaande uit Takeoff, Offset en Quavo is volgens de organisatie van het festival zonder twijfel dé act van nu. Hun album ‘Culture’ kwam direct binnen op nummer 1 in de USA en alle 13 tracks zijn te vinden in de Billboard charts.

Dankzij hun onderscheidende manier van aanpak en eigenzinnige flows op tracks als ‘Culture’, ‘T-Shirt’, ‘Versace’ en hun monsterhit ‘Bad & Boujee’ zijn ze een grote inspiratiebron voor een nieuwe generatie rappers geworden. De kleurrijke en muzikale Migos-flows in samenzijn met de welbekende Atlanta trap 808’s en rollende hi-hats hoor je op ieder urban feest voorbij komen.

Naast Migos zijn er nog meer vlammende artiesten uit de lineup bekendgemaakt, waaronder Tory Lanez, Russ, Maleek Berry. Mr. Vegas, Christopher Martin, Ray BLK, Jonna Fraser, Stefflon Don, Kevin, Mula B & LouiVos, Abstract, Waxfiend, Snelle Jelle, Prime, Marboo, SMP, Dieux Pere, TLM en Jamrock Soundsystem.

Raadpleeg de website van Encore Festival voor meer info en de gehele line up!

vrijetijdamsterdam.nl