Spetterend vierdaags dansspektakel in Paradiso
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Spetterend vierdaags dansspektakel in Paradiso

In de Amsterdamse Paradiso vinden van 2 tot en met 5 februari 2019 de dance-events House Dance Forever en Clubbing Forever plaats. De dansspektakels zijn onderdeel van het Summer Dance Forever festival. Tijdens deze dansspektakels zijn er een hoop activiteiten te beleven waaronder het volgen van workshops en zogenoemde dance battles.

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam bracht eens een bezoekje aan het Summer Dance Forever festival en op basis daarvan kunnen we een bezoekje van harte aanraden. Niet alleen om aan een activiteit deel te nemen maar ook om als toeschouwer een kijkje te gaan nemen.

Afgelopen zomer vond het dansfestijn plaats van 14 tot en met 22 augustus 2018 in onder meer in de Paradiso, Stadsschouwburg Amsterdam, DeLaMar Theater, Melkweg, OBA Theater, Academie voor Theater en Dans en het Vondelpark Openluchttheater. Er werd destijds genoten van een heleboel topdansers van het allerhoogste niveau.

Over Summer Dance Forever

Summer Dance Forever is met haar unieke programmamix een van de belangrijkste urban dansfestivals in de wereld. Voor wie altijd al heeft willen weten wat de stand van zaken is op het gebied van urban dans, biedt Summer Dance Forever het internationale publiek gedurende negen dagen een volledig overzicht. Het festival vormt de plek waar het publiek de grootste urban dansers van deze tijd ziet.

Voor meer informatie tot aan de details kunt u het beste een kijkje nemen op de Facebook event pagina van de organisatie.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook ander uitgaansnieuws uit de hoofdstad:

AMF weer present tijdens ADE 2019