OH MY! Music Festival maakt deel line-up artiesten bekend

OH MY! Music Festival maakt deel line-up artiesten bekend
Photocredits: Oh My Music Festival

OH MY! Music Festival maakt deel line-up artiesten bekend

Amsterdam – French Montana, Big Sean, Wiz Khalifa, Young Thug en Maleek Berry: het zijn slechts een paar namen van de artiesten die op zaterdag 30 juni hun opwachting maken tijdens de eerste editie van het OH MY! Music Festival. In het Amsterdamse Arenapark verrijzen op die dag vier podia waarop muziek uit de verschillende muziekstromingen binnen de urban scene worden gebracht. Naast de internationale toppers verschijnen nationale artiesten als Boef, Frenna en Jonna Fraser.

Deejays laten het publiek van urban hits genieten

Het hoofdpodium is gereserveerd voor onder meer French Montana, Wiz Khalifa, Stefflon Don, Young Thug, Big Sean en Maleek Berry. Samen zijn deze artiesten goed voor miljarden views en streams op YouTube en Spotify. Tussendoor zullen verschillende dj’s het publiek laten genieten van alle bekende urban hits van nu.

De beste internationale Old School Stage artiesten

Terug naar de 90’s hele en 00’s met de beste internationale Old school artiesten: T-Pain, Mya, Bobby V. en Mario. Daarnaast is er nog leger aan DJ’s die de hele dag de beste oldschool urban en RnB tracks zullen draaien.

Ook de beste urban hits uit Nederland ontbreken niet en daarom is er een bomvol programma met talent van eigen bodem te vinden op de Dutch Stage. Jonna Fraser, 3robi, SBMG, Zefanio, Josylvio, Latifah en vele anderen zijn hiervoor vastgelegd.

Favela stage, verrassingen en lekker eten en drinken

Naast de grote stages, heeft OH MY! Music Festival nog een kleine area, die de bezoeker onderdompelt in Latijns, Caribische sferen. Tal van verassingen, het lekkere eten met invloeden uit de soulful en urban keuken en loungeplekken waar een cocktail rustig opgedronken kan worden.

Tickets voor OH MY! Music Festival zijn beschikbaar vanaf € € 62,95 (€ 59,95 + € 3,00 service fee). De volledige line-up (per stage) is te vinden op de website van het festival: ohmymusic.eu. OH MY! Music Festival vindt dit jaar plaats op 30 juni. Locatie is Arenapark, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl