Nieuw 10-jarig huurcontract Mysteryland met gemeente en recreatieschap

Nieuw 10-jarig huurcontract Mysteryland met gemeente en recreatieschap
Mainstage Mysteryland. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Nieuw 10-jarig huurcontract Mysteryland met gemeente en recreatieschap

“Jubileumeditie van Mysteryland uitverkocht”

Uitgerekend in het weekend waarin ruim 130.000 bezoekers uit meer dan 100 landen naar het voormalige Floriade terrein in Haarlemmermeer zijn gekomen voor Mysteryland, maakte het festival bekend een nieuw 10-jarig huurcontract te hebben afgesloten met de gemeente Haarlemmermeer en het Recreatieschap.

Tussen de bossen en meren van ons prachtige terrein

Festivaldirecteur Carina Kornfeind: “Mysteryland is een bonte wereld vol variatie, naast de grote stages en artiesten zijn er dit jaar tientallen verrassingen te vinden tussen de bossen en meren van ons prachtige terrein. We zijn dan ook heel blij dat we met de gemeente Haarlemmermeer en het Recreatieschap overeenstemming hebben bereikt over een nieuw 10-jarig huurcontract. We kunnen nu voor de lange termijn plannen gaan maken om het festival verder te verfijnen.”

De laatste dag van de 25e editie

Ook voor zondag zijn de laatste kaarten verkocht, waardoor momenteel ruim 55.000 mensen de laatste dag van de 25e editie van ’s werelds langst lopende elektronische muziekfestival vieren.

Gisteren hebben onder anderen wereldberoemde DJ’s als Fatboy Slim, Alesso en Paul van Dyk opgetreden. Op de Q-dance stage was een primeur: Hardwell kroop als surprise act samen Wildstylez achter de draaitafels voor een back to back-sessie. Vandaag zijn Axwell /\ Ingrosso, Headhunterz, W&W, Sam Feldt (live), Noisecontrollers, Yellow Claw, Sven Väth, Ronnie Flex en opnieuw Hardwell de belangrijkste headliners.

Tot nu toe verloopt het festival vrijwel vlekkeloos en zijn er geen barre weersomstandigheden.

vrijetijdamsterdam.nl

Publicatie: 26 augustus 20:00 uur

Gerelateerd bericht:

Het zal de diehard Mysteryland fans een rotzorg zijn