MYSTERYLAND KONDIGT DATA FESTIVAL IN 2019 AAN
MYSTERYLAND 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
MYSTERYLAND KONDIGT DATA FESTIVAL IN 2019 AAN

Na een succesvol festivalweekend eind augustus met een recordaantal van 130.000 bezoekers uit meer dan 100 landen, kondigt Mysteryland de data voor haar 26e editie aan. In 2019 keert het festival van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus terug naar het Floriadeterrein.

De organisatie is al druk bezig met de plannen voor 2019

Voor wie niet kan wachten op de reguliere verkoop begin volgend jaar, gaat dinsdag 25 september om 12:00 een gelimiteerd aantal Camping en Weekend Tickets tegen een gereduceerd tarief in de verkoop. Daarnaast is de organisatie al druk bezig met de plannen voor de aanstaande editie. De line-up van Mysteryland wordt binnenkort bekend gemaakt.

MYSTERYLAND KONDIGT DATA MYSTERYLAND 2019 AAN
Zipline tijdens Mysteryland 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Het festival bekrachtigde onlangs de samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer

Hiernaast staat Mysteryland bekend om de mooie sprookjesachtige omgeving, die haar team elk jaar met veel aandacht en creativiteit opnieuw tot leven brengt. Tijdens de afgelopen editie is er ook bekend gemaakt dat Mysteryland samen met de gemeente en het recreatieschap overeenstemming heeft bereikt over een nieuw 10-jarig huurcontract.

MYSTERYLAND KONDIGT DATA MYSTERYLAND 2019 AAN
Mysteryland 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Meer informatie over Mysteryland 2019 

Earliest Bird Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop. Meer informatie over het dance festival leest u via de website van Mysteryland en de Facebook en/of Instagram pagina van Mysteryland.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Het zal de diehard Mysteryland fans een rotzorg zijn 

Mysteryland maakt hosting partners bekend