Milkshake start kaartverkoop op Valentijnsdag
Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Milkshake start kaartverkoop op Valentijnsdag

Juppie! Juppie! Olé! Milkshake festival, één van Amsterdams meest populaire festivals, heeft weer eens van zich laten horen. Het kleurrijke dance-event lijkt de smaak weer te pakken te hebben , want enkele dagen terug maakte de organisatie de startdatum van de kaartverkoop voor het Milkshake Festival 2019 bekend. En hoe mooi is dat, de datum is vastgesteld op 14 februari 2019. Jawel, u leest het goed, op Valentijnsdag. De eerste tickets zijn te verkrijgen voor iedereen die zich via een speciale link registreert. Diegene die dat doen ontvangen een unieke ticketlink waarmee een ticket aangeschaft kan worden.

Niets moet en alles mag

Milkshake is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dance-festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft.

Milkshake is vrij van hokjesgeest

Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. ‘Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren’, is het motto van de organisatie.

vrijetijdamsterdam.nl