Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike naar Mysteryland
Foto: Mysteryland

Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike naar Mysteryland

De line up van Mysteryland 2019 staat wederom garant voor een grote muzikale diversiteit. Van 23 tot en met 25 augustus komen meer dan 300 artiesten naar de zestien stages op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Onder meer Martin Garrix, Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike zijn bevestigd bij de traditionele afsluiter van de festivalzomer.

Mysteryland onthulde onlangs de namen van de stage hosts en lichtte daarmee al een tipje van de sluier. Mysteryland biedt plek aan House, Big Room DJ’s, Techno pioniers, de rijzende sterren van de R&B en Drum & Base en uiteraard de helden van de hardere stijlen.

Met een blik op de line up, is duidelijk dat toppers uit alle stijlen de data van Mysteryland in hun agenda hebben gezet. In alfabetische volgorden een greep uit de namen van de optredende artiesten: Alison Wonderland, Ben Sims, Boef, Brennan Heart, Brotherhood, Claptone, D-Block & S-to-fan, Dave Clarke, Dillon Francis, DJ Rush, Erick Morillo, Friction, Groove Armada (DJ Set), GTA, Headhunterz, Jonas Blue, Korsakoff, KSHMR, Loud Luxury, Lucas & Steve, Luciano, Nicky Romero, Oliver Heldens, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Promo, Roger Sanchez, Sam Feldt, Sam Paganini, Showtek , Sigala, Solardo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Tchami & Malaa, Valentino Kahn, Vini Vici en Wildstylez. En dan zijn er nog 300 namen om te noemen….

Op de Mysteryland Camping wordt vrijdag 23 augustus een programma aangeboden aan alle campinggasten, terwijl in het weekend op zaterdag en zondag speciaal voor die gasten diverse afterparties worden georganiseerd. De line up voor de camping wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor de campinggasten zijn bovendien, net als in voorgaande jaren, accommodaties in stijl te boeken. Van Luxe Lodges tot Wooden Houses, van Tiny Houses tot Love Domes. Deze zijn volledig ingericht met (lucht)bedden, bedlinnen, een zitje buiten, verlichting en goodie bags. Daarnaast biedt Mysteryland scherpe hotelarrangementen. Deze worden aangeboden in Haarlem, Amsterdam en nabij Schiphol.

De reguliere tickets voor Mysteryland 2019 zijn te koop via de Ticketshop: http://tickets.mysteryland.nl. Meer algemene informatie over festival en campingpakketten is te vinden op www.ML.nl.

Facebook: www.facebook.com/Mysteryland
Instagram: www.instagram.com/mysteryland_official
Website: www.mysteryland.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: festival Macumba maakt een comeback deze zomer