Kleinenberg en Heldens op Mysteryland 2019
Photocredits: Mysteryland

Kleinenberg en Heldens op Mysteryland 2019

Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior zijn exclusief vastgelegd voor de camping van Mysteryland op 23, 24 en 25 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Voor de campinggasten start Mysteryland al op vrijdag 23 augustus met een pre-party van maar liefst 12 uur lang. Daarnaast staan er zowel op zaterdag als zondag, exclusief voor campingkaarthouders, after parties op het programma.

De Zoo, tatto shop, massage, mini-bioscoop en ochtend yoga

Nieuw dit jaar is de Zoo. Deze stage bevindt zich op de camping en is het gehele weekend exclusief geopend voor de kampeerders. Op de camping zijn ook nog een tattoo shop, styling corner, massage, mini-bioscoop, ochtend yoga, verkleedstands, cocktail bars en een food truck-plein te vinden. Verder wordt gratis kraanwater beschikbaar gesteld, zijn er spoeltoiletten en verschillende chill-out area’s. Oliver Heldens host de Zoo met zijn label Heldeep op vrijdag. STMPD Records, het label van Martin Garrix, biedt op vrijdag tijdens de pre-party ruimbaan aan opvallende talenten. De urban sound is te beluisteren bij Vunzige Deuntjes X Desperados, terwijl bij Annie’s Fiësta de voetjes van de vloer kunnen.

Baanbrekende vrouwelijke nieuwkomers

Baanbrekende vrouwelijke nieuwkomers zijn te bewonderen op de Making Moves in Music x Bumble stage. Diegene die een intieme sfeer zoekt, kan dansen in The Hangout X Funky Town. In totaal komen een kleine 100 acts exclusief naar de camping van Mysteryland. Naast de hiervoor genoemde artiesten, zijn ook onder anderen Bass Modulators, Biggi, Firebeatz, Julian Jordan, La Fuente, Sidney Samson, The Partysquad en Zonderling vastgelegd.

Één van de smaakmakers is Martin Garrix

Eerder was al aangekondigd dat toppers uit alle stijlen de data van Mysteryland in hun agenda hebben gezet. Naast Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Diplo (in alfabetische volgorde) een greep uit de namen van de optredende artiesten op het festival: Alison Wonderland, Ben Sims, Boef, Brennan Heart, Broederliefde, Claptone, D-Block & S-te-fan, Dave Clarke, Dillon Francis, DJ Rush, Erick Morillo, Groove Armada (DJ Set), GTA, Headhunterz, Jonas Blue, Korsakoff, KSHMR, Loud Luxury, Lucas & Steve, Nicky Romero, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Promo, Roger Sanchez, Sam Feldt, Sam Paganini, Showtek, Sigala, Solardo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Tchami & Malaa, Valentino Kahn, Vini Vici en Wildstylez. En dan zijn er nog 300 namen om te noemen…

Mysteryland, toonaangevend dance festival vanaf 1993

Mysteryland is begonnen in 1993 en is daarmee het langst lopende dance festival ter wereld. Het festival focust zich op elektronische muziek, kunst, cultuur, talent en duurzaamheid. Mysteryland won in de afgelopen jaren diverse prijzen, onder meer een EE Music Award voor de grootste reductie in energieverbruik. Het festival is door Julie’s Bicycle bekroond met een ‘3 Stars Industry Green Certificate’, het hoogst haalbare predicaat voor duurzaamheid binnen de creatieve, kunst-, muziek- en theaterindustrie. Ook is het festival gewaardeerd met drie sterren van A Greener Festival Award.

Internationale edities van Mysteryland vinden plaats aan de voet van het Andesgebergte in Chili en op het legendarische Woodstock ’69 terrein in Bethel Woods New York, USA. Mysteryland is een concept van ID&T. Alle ins en outs van Mysteryland volg je via de website van Mysteryland.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd blog: Toffe dance festivals in Amsterdam

Gerelateerd artikel: The Zoo extra trekpleister voor campinggasten Mysteryland 2019