Het verhaal van een knus ‘Winter Wonderparadijs’ bij de Westergasfabriek

Het verhaal van een knus 'Winter Wonderparadijs' bij de Westergasfabriek
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het verhaal van een knus ‘Winter Wonderparadijs’ bij de Westergasfabriek

“Het Machinegebouw wordt omgetoverd tot een klein, knus Winter Wonderparadijs. Veel kerstballen-en bomen, jingle bells, glühwein, choco met slagroom en een boel gezelligheid! Drink samen een warm drankje en luister naar de mooiste kerstliedjes van het kerstkoor”, aldus de organisatie van de winterviering op het Westergasterrein.

Westergasfabriek viert de winter

Onder het motto ‘Westergasfabriek viert de winter’ en om het jaar feestelijk af te sluiten organiseert de Westergasfabriek B.V. samen met Stadsdeel West deze zogenoemde winterviering. Het knusse familie-event is tevens onderdeel van de 15 jaar viering van de Westergasfabriek.

Bonte en kleurrijke kerstsetting

Iedereen wordt uitgenodigd om een unieke foto te laten maken in een bonte en kleurrijke kerstsetting. De buurtbewoners kunnen met hun gezin, vrienden, familie of buren op de foto voor een toffe kerstkaart. De foto’s worden direct afgedrukt zodat iedereen een mooie foto mee naar huis kan nemen ter herinnering van Westergasfabriek viert de winter. De foto’s kunnen ook per mail worden verstuurd.

Ook zal er op zaterdag en zondag een kidsprogramma zijn met een kerst knutselmarkt, schminken en een kleurwedstrijd.

Tijden:

21 December: 16:00 – 20:00
22 December: 13:00 – 17:00
23 December: 13:00 – 17:00

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Amsterdam leuke dingen doen maandag 10 december