Grote namen bij Wilhelmina Huiskamerfestival

Grote namen bij Wilhelmina Huiskamerfestival
Wilhelmina Huiskamerfestival 2017. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Grote namen bij Wilhelmina Huiskamerfestival

Lebbis, Raoul Heertje, Ronald Snijders, Stefano Keizers, Helge Slikker, Jasper van Kuijk en Kirsten van Teijn zijn enkele namen die dit jaar meedoen tijdens het Wilhelmina Huiskamerfestival in Amsterdam. Dit jaar vindt de 13e editie van dit festival in de stad plaats. Tijdens dit feestelijke evenement kunnen bezoekers genieten van een verscheidenheid aan frisse theatervoorstellingen in een zeer ongewone en intieme setting: 24 woonkamers aan en rond de Wilhelminastraat (vlakbij het Vondelpark, Oud-West) worden getransformeerd tot kleine theaters. Men wordt daar getrakteerd op een speciale preview van de shows die in het volgende seizoen te zien zijn.

Festival gasten worden verwelkomd door de huiseigenaren en ervaren een geheel nieuwe manier van theater- en uitvoerende kunst, dat zal worden uitgevoerd door de beste professionele musici, komieken, zangers en andere artiesten van Amsterdam.

Bezoekers die een rondleiding doen door de regio Amsterdam Oud-West maakt, bezoeken 3 verschillende shows van 30 minuten op 3 verschillende locaties.

Uniek in de editie van dit jaar is de speciale route die geschikt is voor internationale Amsterdammers. Zij krijgen een geweldige kans om de lokale bevolking te ontmoeten.

BBQ en Street Party

Voordat de theaterroutes starten, zijn alle bezoekers van harte welkom om mee te gaan naar de buurtbarbecue in de Rhijnvis Feithstraat. Lokale slager Bastiaan Res kookt en grilt een uitstekende maaltijd, waarna er een groot openluchtfeest is met live muziekuitvoeringen.

Grote namen bij Wilhelmina Huiskamerfestival
Wilhelmina Huiskamerfestival 2017. Foto: Co de Kruijf

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here