Early Bird-kaartverkoop Mysteryland 2019 van start
Photocredits: Mysteryland

Early Bird-kaartverkoop Mysteryland 2019 van start

Mysteryland, het grootste en bekendste electronische muziek-festival van Nederland, vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus. Meer dan 300 artiesten hebben inmiddels de data in hun agenda vastgelegd. Wie dat exact zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt. De Early Bird-kaartverkoop voor Mysteryland 2019 start dinsdag 29 januari om 12.00 uur via www.ml.nl.

Op het voormalig Floriadeterrein bij Vijfhuizen verrijzen 17 stages, waar vrijwel alle onderdelen van het electronische muziek-spectrum zijn te beleven: House, Big Room, Techno, Trance, Trap, Hardstyle, RnB, Hip Hop, Hardcore, Drum and Bass, Disco en Minimal.

De camping is een inmiddels niet weg te denken onderdeel van Mysteryland. Vanaf vrijdag 23 augustus is deze weer geopend tot en met maandag 26 augustus. Bij de voorbije editie waren hier kampeerders uit meer dan 100 verschillende landen te vinden. Bezoekers van de camping hebben op vrijdag exclusieve toegang tot het festival en worden bovendien verrast met diverse after parties.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Toffe dance festivals in Amsterdam

Lees ook: Sven Vath Joseph Capriati en Fjaak debuteren tijdens Welcome to the Future

Lees ook: Minimal Music Festival in April