Altijd al willen kamperen op de A’dam toren?

Altijd al willen kamperen op de A’dam toren?
De Amsterdam toren tijdens ADE. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Altijd al willen kamperen op de A’dam toren?

Altijd al willen kamperen op de A’dam toren? Jouw droom kan dan uitkomen. Festival ROEF, de A’DAM toren en Campspace bouwen de meest bijzondere en hoogste camping van Amsterdam, voor één nachtje, op donderdag 21 juni 2018. Tien personen krijgen de kans om tijdens de midzomernacht te kamperen op de bijna 100 meter hoogte, met uitzicht over Amsterdam en omstreken. Om te winnen moet een vraag beantwoord worden via het Facebook evenement. Het evenement is onderdeel van het Rooftop (ROEF) festival, het hoogste event van de stad welke officieel 21, 22 en 23 juni zal plaatsvinden op 20 daken in de hoofdstad.

De zogenoemde Rooftop Expedities zijn onderdeel van ROEF Festival en WeMakeThe.City, het grootste stadsfestival van Europa. Er kan deelgenomen worden als je in bezit bent van de festivalpas voor WeMakeThe.City.

Tijdens het festival kunnen de hoogste daken ontdekt worden met de mooiste uitzichten, theatrale verrassingen, en onder andere groene innovaties, up coming bandjes en rolschaatsen op 85 meter hoogte.

Voor alle details neemt u een kijkje op de website van het ROEF Festival.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Colin Benders & Metropole Orkest verzorgen opening ADE