Adam Beyer & Awakenings slaan handen ineen Eerste Drumcode Festival op 18 augustus 2018 op NDSM-terrein Adam Beyer en Awakenings presenteren op 18 augustus 2018 de allereerste editie van het Drumcode Festival. Plaats van handeling is het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
NDSM. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Adam Beyer & Awakenings slaan handen ineen

‘Eerste Drumcode Festival op 18 augustus 2018 op NDSM-terrein’

Adam Beyer en Awakenings presenteren op 18 augustus 2018 de allereerste editie van het Drumcode Festival. Plaats van handeling is het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

De podia van Drumcode zijn een vaste waarde op techno-festivals over de gehele wereld. Het merk, ruim 20 jaar geleden opgezet door de uit Zweden afkomstige Adam Beyer, is alom gerespecteerd. Ook bij Awakenings maakte Adam Beyer meer dan wie dan ook zijn opwachting met Drumcode. De samenwerking gaat terug naar het eind van de jaren negentig en sindsdien verzorgde Adam Beyer meer dan 75 shows tijdens Awakenings, waarvan alleen al in 2017 speelde bij vijf evenementen. Bij het 20-jarig jubileum van Awakenings in de Gashouder in april, speelde Beyer twee sets en dat herhaalde hij bij het festival in juni. Een samenwerking kon niet uitblijven.

Drumcode mag worden gezien als een van de wereldwijd toonaangevende techno-merken. Adam Beyers wekelijke radioprogramma Drumcode Radio Live wordt uitgezonden door 84 stations in 54 landen en kent een wereldwijd publiek van 16 miljoen luisteraars. Er lijkt nog geen einde aan de groei van het label. Adam Beyer biedt bekende techno DJ’s, maar ook opkomende talenten een podium, waardoor Drumcode is uitgegroeid tot het best verkopende techno-label.

Meer info via de website van het festival.

https://www.facebook.com/realadambeyer/

https://www.awakenings.com/nl/en/

http://drumcode.se/
https://www.facebook.com/drumcoderecords/

vrijetijdamsterdam.nl