Jubilerend Amstel Zomer Festival pakt groot uit met Anita Meijer

Sensatie in Ouderkerk aan de Amstel. Anita Meyer maakt haar opwachting tijdens het Amstel Zomer Festival welke op vrijdag 1 juni zal plaatsvinden. Ouderkerks jaarlijkse culinaire hoogtepunt vindt voor de vijftiende keer plaats in Ouderkerk aan de Amstel. De Stichting Promotie Ouder-Amstel, pakt mede dankzij de vele sponsors, weer flink uit om dit culinaire festijn tot een onvergetelijk spektakel te maken. “Het derde lustrum kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder een speciale gast. Dit jaar is dat niemand minder dan Anita Meijer! Zij zal het Amstel Zomer Festival rond 23.00 uur op feestelijke wijze afsluiten”, aldus een woordvoerder van het Amstel Zomer Festival enthousiast tegenover VTA.

Onder andere Brasserie Paardenburg, Jamie van Heije en De Voetangel doen mee 

De horecabedrijven, veelal gerenommeerde restaurants uit Ouderkerk aan de Amstel, laten zich tijdens het gezellige festival voor jong en oud van hun allerbeste kant zien. Deelnemers zijn Brasserie Paardenburg, De Oude Smidse, De Voetangel, Kruid-fabriek by Lute, Loetje, India Port, Jamie van Heije, Nappa en De Banq. Ook doet de Poffertjessalon mee, is er lekkere koffie van Brizio en overheerlijk ijs van Bries. Als u eigenlijk liever een biertje of iets fris wilt drinken, dan zorgt De Vrije Handel daar graag voor.

Randstad Partyverhuur zorgt voor een gezellige kinderhoek

De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de pret¬mobiel, die beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank. Daarnaast zorgt speelparadijs specialist Randstad Partyverhuur voor een gezellige kinderhoek waar kinderen zich kunnen laten schminken. Ook verkopen zij limonade, popcorn, suikerspin en heerlijke slush.

De dans- en showband Glamourama en Danilo

De muziek wordt dit jaar verzorgd door dj OneTwo47, Johnny and the Gangsters of Love, de dans- en showband Glamourama en de populaire Ouderkerkse zanger Danilo.

vrijetijdamsterdam.nl