Encore 5 years anniversary in AFAS Live
AFAS Live Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Encore 5 years anniversary in AFAS Live

Na een volgens vele bezoekers, schitterende en geslaagde editie van Encore Festival op de NDSM-werf kondigde de organisatie deze week direct een nieuw groot event aan. Het vijfjarig bestaan wordt gevierd in de AFAS Live.

Dit jaar bestaat de clubnacht, die iedere zaterdagnacht plaatsvindt in Melkweg Amsterdam, vijf jaar. Dit eerste lustrum wordt op zaterdag 1 december groots gevierd in AFAS Live.

Wekelijkse clubnacht

Volgens de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in de Amsterdamse Melkweg kunnen bezoekers tijdens dit event uit hun dak gaan op de beste hiphop en R&B. “Het wordt een clubnacht XXL, natuurlijk met een liveprogramma en entertainment”, aldus een woordvoerder namens de organisatie. De eerste namen uit de lineup worden binnenkort bekend gemaakt.

Samenwerking

Het feest is een samenwerking met de Melkweg, MOJO en Ballinnn. Kaartverkoop start vrijdag 1 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

De Melkweg

De Amsterdamse Melkweg is een zeer bekende locatie in Amsterdam. In het gebouw dat is gelegen nabij het Leidseplein worden vele feesten georganiseerd. Naast deze events vinden er ook andere activiteiten plaats. Zo wordt er in de Melkweg Expo steeds een nieuwe bijzondere tentoonstelling getoond.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Encore festival keert terug naar de NDSM werf