Een rondje langs de feesten

Een rondje langs de feesten
Decor bij AOA 2019. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Een rondje langs de feesten

We deden een rondje langs de feesten! En wat was dit toch weer een heerlijk dansweekendje, zeg. Onze vleermuis ‘vloog’ naar menig feestje, festival, fuifje en/of dansspektakel. En, omdat we niet overal aanwezig konden zijn, namen we her en der een kijkje op social media. Want, dames en heren, zo zijn de dance fanatiekelingen bij VTA dan ook wel weer.

Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air klopte traditiegetrouw weer als een bus. In het Gaasperpark zagen we een overwegend jong publiek losgaan op één van de vele stages die AOA deze jaargang rijk was. Tijdens het uitgaansspektakel aan de rand van de Gaasperplas was er ruimte voor een berg aan verschillende muziekstijlen.

Thank you AOA2019

“THANK YOU AOA2019. We’re in love with all of you 💗”, is de treffende tekst die we lezen op de Facebook-pagina van het populaire Amsterdamse festival. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende editie!

Een rondje langs de feesten
Een Amsterdam Open Air fan! Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Een rondje langs de feesten
AOA 2019. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Blue ivy, Amsterdam NL

Zeg eens eerlijk. Wie van jullie heeft er weleens een bezoekje gebracht aan de Blue Ivy nachtclub in de stad? Daar kan het er gezellig aan toe gaan, hoor. Anyway, sinds afgelopen zondag organiseert deze club iedere zondag in juni het feestje FEVER Sundays!

Een rondje langs de feesten
Photocredits: Blue Ivy Nightclub

Club NYX

We huppelde met vrolijke danspasjes door club NYX heen afgelopen zaterdagnacht. Omdat het de eerste zaterdag van de maand was bleven ‘de poorten’ geopend tot negen uur ‘s ochtends. Boris, één van de drijvende krachten van deze excentrieke en kleurrijke nachtclub, leek weer helemaal in zijn element te zijn. Evenals ‘bedrijfsknuffel’ en beveiliger Ferry, die samen met zijn collega’s tot in de vroege uurtjes aanwezig was.

Nachtclub transfernieuws

En dan volgt er nu nachtclub transfernieuws. Jawel, de sympathieke Laura beleefde zaterdag haar laatste werkdag als clubmanager van club NYX. Deze liefhebber van het nachtleven kijkt terug op een mooie periode in de Reguliersdwarsstraat, en gaat vol ambitie aan de slag bij Panama Amsterdam.

Een rondje langs de feesten

Festival Foux

Festival FOUX gaat op zaterdag 8 juni 2019 de harten van ‘dansend Amsterdam’ veroveren. Op dit kleine en intieme festival bij VLLA staan naast de House & Techno beats de uiterst chille sfeer centraal. Vrije Tijd Amsterdam sprak met de organisatie van FOUX en blikte vooruit, op wat misschien wel het parade paardje gaat worden onder de kleinschalige dance-concepten in Mokum.

De Marktkantine – Pleinvrees

‘Pleinvrees Festival by Night’ vindt plaats na het Pleinvrees Festival op de NDSM-werf, locatie is de heerlijke Marktkantine. “De kans dat we er om 23:00 uur genoeg van hebben is nihil en de kans dat we moe zijn zo mogelijk nog kleiner. Dus rollen we na het festival vrolijk onze tweede huiskamer, De Marktkantine, in”, aldus de medewerkers van het Pleinvrees dansspektakel.

Interview over het Pleinvrees festival

VTA interviewde onlangs de organisatie van het festival dat op 8 juni op het programma staat. Het artikel lees je deze week op onze site.

Milkshake Festival

Het Milkshake Festival is sinds korte tijd helemaal uitverkocht. Voor de zaterdag was  maanden terug al geen kaart meer verkrijgbaar, en de zondag is daar nu bijgekomen. VTA blikt op korte termijn vooruit naar het Mini Milkshake Festival en het grote Milkshake Festival. Dat artikel lees je binnenkort via vrijetijdamsterdam.nl.

Jimmy Woo

Bij de stijlvolle nachtclub Jimmy Woo is het op 11 juli tijd voor Summer School Festival. Het dance-event wordt georganiseerd door het International Student Festival. En voor die tijd zijn er nog andere gezellige fuifjes bij deze Amsterdamse uitgaansgelegenheid.

Een rondje langs de feesten
Credits: Jimmy Woo

W Amsterdam, Amsterdam NL

Bij W Amsterdam vindt op 7 en 8 juni het Rooftop Festival plaats. Best leuk om eens een kijkje te gaan nemen.

Een rondje langs de feesten
Credits foto: W Amsterdam

Benny Rodriguez

Vrije Tijd Amsterdam kon het niet laten om weer even op de social media pagina van Benny Rodriguez te kijken. Deze muziekliefhebber pur sang lijkt niet te stoppen. “bedankt RADION Amsterdam, Colorado Charlie, Losjes, Free Your Mind, Amsterdam Open Air x SlapFunk Records, Op Dreef Festival en vorig weekend Oldschool Gangsters, Daisy, PLOEGENDIENST, Riverdale Festival, Now&Wow Club en Thuishaven voor de dans”, laat de dj, die doorgaans geen blad voor de mond neemt, weten via zijn officiele Facebook-pagina.

We kijken nu al reikhalzend uit naar een volgend bericht van Benny Rodriguez.

Swingende danspasgroetjes,

De vleermuis

Een rondje langs de feesten

vrijetijdamsterdam.nl

Heb je leuk nieuws op het gebied van uitgaan? Mail dan naar rik@vrijetijdamsterdam.nl.