DiVine start 2020 direct met hoogtepunten
DiVine in haar element. Foto door Tess Fluit

DiVine had zich geen beter begin van 2020 kunnen wensen. Terwijl het nieuwe jaar nog geen twee dagen oud is wist vocal-mc, producer en dj DiVine al drie keer een mooi succes op haar naam te schrijven. De populaire muziekartiest tekende allereerst een contract bij het ambitieuze bedrijf Dedicated Bookings en is nu vaste MC voor SLAM! “Housuh in de Pauzuh”.

DiVine, Jody Bernal en The Boy Nextdoor

De in Curaçao geboren en in Nederland opgegroeide Stephanie de Wit (DiVine) zit nu in dezelfde stal met artiesten zoals Jody Bernal, The Boy Nextdoor, Team TNT, Billy the Kit, D-Rashied en vele andere door ambitie en muziek gedreven artiesten.

DiVine start 2020 direct met hoogtepunten
DiVine is on fire!
Foto: Tess Fluit

Talpa BMG Music

Naast het ‘champagne-moment’ bij het evenementenbureau in Nootdorp, werd eveneens bekend dat DiVine deze maand een publishing contract zal tekenen bij Talpa BMG Music. “Ik ben ontzettend blij dat ik ga tekenen bij Talpa BMG Music. En trouwens, voordat ik het vergeet, er zijn op dit moment ook al meer dan 14 tracks klaar”, vertelt een dolenthousiaste DiVine vanaf de andere kant van de telefoonlijn.

DiVine on tour

Stephanie de Wit is van maandag 15 tot en met 19 januari te bewonderen tijdens de Dutchweek Kirchberg 2020, waarna ze in maart present is tijdens Saalbach Hinterglemm in Salzburg (Oostenrijk). In dezelfde maand (2-16 maart) is het tijd voor de Curaçao tour en in mei staat het Guilty Pleasure Festival op het programma. Het zijn enkele voorbeelden. Er komen in 2020 nog veel meer boekingen bij.

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijamsterdam.nl