“Dans morgen met ons een laatste seizoen in op het bombastisch Lentefeest!”

“Dans morgen met ons een laatste seizoen in op het bombastisch Lentefeest!”

“Lieve Blijburgers,

Ik heb altijd geleerd dat je iets dat je liever niet vertelt in de eerste drie zinnen moet zeggen. Wellicht heb je het uit de pers vernomen. Maar Blijburg gaat 1 OKTOBER STOPPEN. En dan komt er een einde aan een tijdperk van 15 jaar Blijburg op Ijburg. We stoppen een prachtig iconisch en sprankelend Blijburg op haar hoogtepunt”, aldus Stanja van Mierlo in een namens Blijburg verstuurd bericht.

Blijburg organiseert zaterdag 14 april van 22:00 uur ’s avonds tot 06:00 uur ’s ochtends ‘Lentefeest Blijburg’ met als thema & dresscode: de bloemetjes en de bijtjes.

“Wat we wel weten is dat we het aller, aller fijnste en dikste seizoen ooit gaan aanduiden en dat doen we MORGEN met een DIK FIJN (LAATSTE) Lentefeest! We vieren de bloemetjes en de bijtjes. Er is rondlopend theater, een jacuzzi op het strand en het grootste liefdesnest ooit met zwoele gedichten, postduiven en tanta massage workshops.

We pakken uit met 3 podia. In de kelder wordt er de hele avond gejamt onder leiding van Xander Vrienten en The Funk Disciples. De salon is de hele avond in hogere sferen door Spaceandtime, in de kapel zien we dj Boris Werner, Thee J Johanz, Zender, KAUW en Steven de Peven”, is te lezen in het bericht van Blijburg.

“Dans morgen met ons een laatste seizoen in op het bombastisch Lentefeest!”
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Eerder deze week werd door de Gemeente Amsterdam bekend gemaakt dat er in 2018 gestart wordt met het landmaken van de eerste 80 hectare van Strandeiland, het vijfde eiland van IJburg in het IJmeer. Daarom hebben beide partijen de afspraak gemaakt om op 1 oktober 2018 de deuren van het strandpaviljoen op de huidige locatie te sluiten.

“Dans morgen met ons een laatste seizoen in op het bombastisch Lentefeest!”
Blijburg aan Zee. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

“Liever hadden we hier nog veel langer gezeten, maar helaas kan dat niet. De aanbouw van het nieuwe eiland begint zo veel sneller dan gedacht, dat na lang vergaderen over (on)mogelijkheden is besloten om Blijburg 9 jaar eerder te sluiten. Om zo vrij baan te maken voor de bouw”, laat Blijburg aan Zee tenslotte nog weten.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Collabs 3000 op 909 festival voor exclusief optreden 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here