Thuishaven gaat weer een zomers muziekdagje tegemoet

Thuishaven gaat weer een zomers muziekdagje tegemoet
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Thuishaven gaat weer een zomers muziekdagje tegemoet

Thuishaven gaat weer een zomers muziekdagje tegemoet. Voor het feest ‘The very first Happy Camper Records showcase in NL!’, op het partyterrein gelegen aan de contactweg in Amsterdam zijn via de officiële kanalen online geen kaarten meer beschikbaar. De laatste 300 Thuishaven-tickets worden zoals vanaf 13:00 uur ’s middags beschikbaar aan de deuren van het terrein zelf.

Tijdens de zomerse dance-dag zijn er een hoop goede DJ’s aanwezig

Tijdens de zomerse dance-dag gaan onder andere de artiesten Acid Pauli, Britta Unders (Britta Arnold & unders), Mira & Chris Schwarzwälder, Be Svendsen, dOP live, Luna City Express en Noraj Cue, de bezoekers trakteren op heerlijke beats die over het terrein zullen galmen.

Ben je om 23:00 uur ’s avonds nog in de stemming en hoef je de volgende dag niet te werken? Er is ook een afterparty die tot 03:00 uur ’s nachts zal duren.

Aankomende periode Dekmantel, Palm Trax en Olivier Weiter bij Thuishaven

Het wordt de aankomende weken sowieso genieten bij de culturele vrijhaven van de stad. Zondag 15 juli is het zomercircus tijd met Dekmantel Soundsystem, Palms Trax, Thomas Martojo, Max Abysmal, Casper Tielrooij, Tako en Woody ’92.

Zondag 22 juli viert Thuishaven de zomer met de populaire DJ Olivier Weiter.

Vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

De stemming zat er weer vroeg in bij Thuishaven