YouTube credits: STRAF_WERK / Luuk van Dijk (STRAF_WERK IN BRISTOL)

STRAF_WERK organiseert een wel héél bijzondere WEEKENDER

Je ziet het niet vaak, zelden, misschien wel nooit, maar STRAF_WERK doet het wel. De dance-feest organisator geeft vrijdag in Rotterdam én zaterdag in Amsterdam een hard dance-evenement. En who cares, als de muziek maar vet is. Beide dagen zijn onderdeel van ‘de Weekender’ en vinden plaats in de Rotterdamse Factory 010 en de Amsterdamse Marktkantine.

Rauw, industrieel en op de tiende verdieping van een oude graansilo vindt het feest in Zuid-Holland plaats. Na twee eerdere uitverkochte edities heeft STRAF_WERK de locatie Factory 010 uitgekozen als toplocatie voor de eerste avond van de Weekender en komen Karim Soliman, Noir, Matador, ANNA, Toman, ANOTR en Relativ snoeiharde platen draaien.

Voor de zaterdag van deze WEEKENDER heeft STRAF_WERK het Britse record label Edible uitgenodigd. Aan kop van het label staat Eats Everything, al jaren een constante en groeiende factor in de techno-scene. Melé, Lord Leopard komen uit diezelfde stal en verder heeft Strafwerk samen met Eats Everything, Benny Rodrigues, Alan Fitzpatrick, Luuk van Dijk en Andres Campo aan de line-up toegevoegd.

STRAF_WERK maakte op 16 december 2017 haar debuut in het Engelse Bristol. Luuk van Dijk was toen onder meer één van de aanwezige DJ’s die er in Engeland een onvergetelijke avond van maakte.

Voor zaterdag zijn de Early Bird tickets en de reguliere kaarten volledig uitverkocht. Er zijn nog wel enkele final tickets te koop voor het dance-evenement in de Marktkantine.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Benny Rodriguez en Michel de Hey bij Cantina in de Marktkantine