AMF weer present tijdens komende editie ADE
Martin Garrix tijdens AMF 2018. Photo: AMF

AMF weer present tijdens komende editie ADE

AMF is ook weer aanwezig tijdens ADE 2019. De organisatie maakte bekend dat de datum voor dit jaar 19 oktober is. De line-up is nog niet bekend gemaakt. Het Amsterdam Music Festival is één van de grotere evenementen die plaatsvinden tijdens het Amsterdam Dance Event 2019.

Vorige editie was een enorm succes. De uitverkochte en zesde editie van AMF leverde voor haar fans een ongeëvenaarde energierijke avond op. AMF, dat plaats vond in de Johan Cruijff ArenA verwelkomde meer dan 40.000 fans uit 100 landen.

Zij waren getuige van een spectaculaire avond met uitvoeringen van de beste DJ’s en de wereldpremière van ‘Two Is One’. Het festival vond gelijktijdig plaats met de bekendmaking van de jaarlijkse resultaten van de DJ Mag ‘Top 100 DJ’s’ met als hoogtepunt de benoeming van de nummer 1 DJ van de wereld: Martin Garrix.

Lost Frequencies begon AMF in 2019 op sublieme wijze met lekker klinkende melodieën in een episch jasje, waarna het Nederlandse duo Sunnery James en Ryan Marciano hun ‘Groove Tribal’ stijl ten gehore brachten aan de duizenden aanwezigen.

Martin Garrix, voor de derde keer op rij gekroond tot dé nummer 1 DJ van de wereld, bezorgde het publiek in de JC Arena kippenvel met een meeslepende muziekreeks uit zijn beste repertoire.

Artiesten David Guetta, Dimitri Vegas & Like, Axwell Λ Ingrosso, W & W, Vini Vici en Salvatore Ganacci lieten – onder luid gejuich van het publiek – horen waarom zij tot de wereldtop behoren.

Meer dan 3 miljoen kijkers voor AMF TV

Muziekfans uit de hele wereld waren getuige van AMF via AMF TV. Er keken in totaal ruim drie miljoen fans uit de hele wereld mee.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Early bird kaartverkoop Mysteryland gestart

Lees ook: ons blog over Uitgaan Amsterdam 

Lees ook: spetterend vierdaags dansspektakel in de Paradiso