DANCE EVENT D-LIGHTMENT IN DE PANAMA

DANCE EVENT D-LIGHTMENT IN DE PANAMA
De Panama Foto: vrijetijdamsterdam.nl

DANCE EVENT D-LIGHTMENT IN DE PANAMA

Aankomende zaterdag 15 juli 2017 lijkt de Panama ‘oldskool’ op zijn grondvesten te gaan trillen als het ‘DANCE EVENT D-LIGHTMENT’ zijn intrede zal maken in de Amsterdamse Venue aan de Oostelijke Handelskade nummer 4. Vanaf 23:00 uur tot 05:00 wordt het publiek getrakteerd op diverse Urban, Latin en Eclectic House Beats van diverse bekende DJ’s uit de Nederlandse dance-scene.

DJ Rashid

DJ Rashid is één van de artiesten die volgens velen al jaren wordt gezien als een icoon binnen de Nederlandse Dance. Rashid maakt zaterdag onderdeel uit van de line-up en met meer dan 10 jaar ervaring is het nog altijd zijn missie om zijn enthousiasme voor muziek met een glimlach over te brengen aan zijn publiek. Een mix van opzwepende house, sexy latin en eclectisch behoren tot zijn specialiteiten en tijdens elk optreden probeert Rachid zijn stempel te drukken op de show en laat hij vaak een onuitwisbare indruk achter. Rachid verwierf vooral bekendheid door zijn eigen festival LatinVillage, elk jaar uitverkocht voor 30.000 mensen en sinds 2015 heeft het festival zelfs een zusje genaamd Eastville Festival.

Mr. D-Light

Op de allereerste editie van D-lightment stond hij al in de line up, echter toen nog onder zijn echte DJ naam Gerben Brouwer. Vanaf de derde editie van D-lightment kruipt Gerben in de huid van Mr. D-light. Een wederkerende naam en een wederkerende identiteit. Mr. D-light is het gezicht van het concept D-lightment en zo ook een ambassadeur. Gerben is een 32 jarige dj/producer uit Leeuwarden die al vele jaren meedraait in de scene. Ooit begonnen als all round DJ, maar al op jonge leeftijd overgestapt naar de diverse facetten van house. Een greep uit zijn discografie laat optredens zien van Amerika tot aan Korea en van Ibiza tot Vietnam.

Overige artiesten

Irwan Kartosen, Ziggy Kuylaars, La Fuente en MC MARBOO zullen zaterdag ook aanwezig zijn en samen met de eerder genoemde artiesten gaan ze er alles aan doen er een heerlijke house avond in de Amsterdamse Panama van te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek je de Facebook-pagina van D-Lightment.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here