Champagne showers, vodkaguns, opblaasspullen en lasershows in Sloterparkbad

Champagne showers, vodkaguns, opblaasspullen en lasershows in Sloterparkbad
Sloterparkbad van de buitenkant. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Champagne showers, vodkaguns, opblaasspullen en lasershows in Sloterparkbad

Champagne showers, waterpistolen, vodkaguns, opblaasspullen, lasershows en de meest sexy bikini’s staan donderdagavond aan de basis van de eerste 16+ Poolparty van Nederland die in het Amsterdamse Sloterparkbad wordt georganiseerd.

De natste club van Amsterdam

Het Sloterparkbad in Amsterdam (President Allendelaan) wordt tijdens DOORWEEKT “Marbella Night omgetoverd tot de natste club van Amsterdam en tijdens het gloednieuwe feest gaan heerlijke R&B, Dancehall en HipHop sounds van dj’s Damico, Achay, Suilju, Adventure Boy, Mar’One, Soulely en Marra de bezoekers in een heuse Marbella feestavond vipe proberen te brengen.

Munten zijn te koop bij de ingang

Munten zijn te koop bij de ingang. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Binnen worden alleen muntjes aangenomen. Kluisjes zijn te huur (5,- + 5,- borg). Doorweekt is niet aansprakelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Feest is makkelijk per OV bereikbaar

Er kan GRATIS, voor de deur geparkeerd worden. Ook zijn er voldoende fietsen rekken. Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de Sprinter nemen naar Amsterdam Sloterdijk. Op het metrostation van Sloterdijk rijdt metro 50 (richting Gein) naar Metrostation Burg. De Vlugtlaan. Vanaf Burgemeester de Vlugtlaan rijdt tram 14 (richting Slotermeer). Dan stap je uit bij Tramhalte Sloterpark, vanaf daar is het slechts een klein stukje lopen.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Weleens een kijkje genomen op onze pagina uitgaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here