Cantina pakt vrijdag uit met Joey Daniel, Prunk en Luuk van Dijk

Cantina pakt vrijdag uit met Joey Daniel, Prunk en Luuk van Dijk

De Marktkantine, gelegen aan de Jan van galenstraat 6 pakt vrijdag 9 maart zoals gebruikelijk weer uit met een kakel nieuwe versie van Cantina. Geen Japanners, Duitsers en Engelsen achter de draaitafels, niet dat daar iets mis mee is trouwens, maar gewoon drie lokale Oer Nederlanderse artiesten die het publiek gaan trakteren op overheerlijke houseklanken.

Van elf uur ‘s avonds tot vijf uur ‘s nachts trakteren DJ’s Joey Daniel, Prunk en Luuk van Dijk de bezoekers zoals vanouds op lekkere houseklanken.

Joey Daniel is al enige tijd actief in de Nederlandse dans-scene. Hij bengelde recentelijk een beetje tussen Italie en Nederland. Draaide bijvoorbeeld in Venice en was present bij het Wonderland Festival Indoor in de Amsterdamse Elementenstraat. In Januari was Daniel ook te bewonderen in het zonnige Miami.

Prunk draait vrijdag de pannen van het dak in de Marktkantine. De DJ heeft ook iets moois in het vooruitzicht. Op 16 maart is Pruk aanwezig in Sao Paolo waar hij zijn opwachting mag maken op het Braziliaanse ‘The Hole Festival’.

Luuk van Dijk is inmiddels een begrip in de Nederlandse dans-scene en zeker in Mokum. De DJ was actief bij dikke feesten zoals Straf_Werk, DGTL, Awakenings, Hyte en Elrow. Vrijdag staat ie weer als vanouds in de Marktkantine.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Zeer geslaagde openingseditie Bar Broker 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here