Billy Balster – De Zomer Kick-Off in Club NYX

Billy Balster - De Zomer Kick-Off in Club NYX
In het rood met wit gestreept Billy Balster. Foto: Club Nyx / Billy Balster

Billy Balster – De Zomer Kick-Off in Club NYX

Deze zondag starten ze bij Club Nyx met een reeks van zeven zwoele ‘Billy Balster’ zondagavonden. De niet meer uit het Amsterdamse nachtleven weg te denken Balster en Club NYX gaan in juli en augustus weer IEDERE ZONDAG open voor hitsige hip-hop, funky disco en alles wat de radiostations domineert! De line-up voor zondag 2 juli bestaat uit Dylan Lucky, Billy’s All-Star Team, GOOS, Invictim, Bas Lightyear, Denz Hall en Flip.

Tijd: 23:00 – 04:00

Zomercircus w/Karotte 10 hrs bij Thuishaven

Thuishaven is niet te stoppen en gaat ieder weekend onafgebroken door tot tevredenheid van vele dance-liefhebbers. Karotte zal op de Open Air Area een set produceren van 10 (!) uur. Naast Karotte zin Aron Friedman, Thom Bold, DJ Turne en Shimrip DJ (comeback show) van de partij. Alle zomeredities gaan 100% door. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de warme circustent en de loods.

Tijd: 13:00 uur – 23:00 uur

De Zomerdag bij De School

De School draait bijna non-stop door dit weekend. Zondagmiddag draaien ze in het muzieklokaal Oceanic (Nous’klaer) en Stanley Schmidt (Buttons). In de tuin geven Peaking Light Acid Test (Two Flower Records) Oberman (Nous’klaer) en Upsammy (Nous’klaer) acte de presence.

Tijd: 14:00 uur – 23:00 uur

Badplaats Summer Sessions w/ Monkey Sandwich bij het Volkshotel

Zaterdagavond vierde het Volkshotel haar derde verjaardagsfeestje en op zondag staat er alweer een nieuw feest op het programma. Summer Sessions welteverstaan. Heb je het zaterdagnacht te bont gemaakt? Niet getreurd.. Zondag op de ‘day after’ kun je lekker chillen op de badplaats op de achtste verdieping van het Volkshotel. Daar staan een paar bubbelbaden, een kleine sauna, ijskoude drankjes bij Jameson Irish Whiskey, zoete liedjes en een geweldig uitzicht op je te wachten. Monkey Sandwicht zorgt voor funk, pop, ska en volksmuziek.

Tijd: 12:00 – 18:00 uur

Staat jouw heerlijke zondagse feestje er niet tussen? Aanvullen onder dit bericht mag natuurlijk altijd of stuur een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl