AWAKENINGS PRESENTEERT VIER SHOWS ROND OUD & NIEUW IN GASHOUDER
Foto: photo-company.nl

AWAKENINGS PRESENTEERT VIER SHOWS ROND OUD & NIEUW IN GASHOUDER

De Gashouder, op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, staat rondom de jaarwisseling traditiegetrouw in het teken van Awakenings. Nieuw is de introductie van een dagprogramma bij de aanstaande editie van de New Years Eve. Op zaterdag 30 december openen de deuren van de Gashouder, op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, om 12.00 uur voor de New Years special By Day. Onder meer Joris Voorn, Richie Hawtin en Chris Liebing maken dan hun opwachting. Het festijn eindigt om 22.00

Joseph Capriati

Tijdens de eerste avondsessie, op zaterdag 30 december sieren internationale techno-toppers het affiche van de indoor editie van Awakenings: onder anderen Adam Beyer en Loco Dice staan op het programma van Early New years special By Night. Deze avond wordt afgesloten door Joseph Capriati.

AWAKENINGS PRESENTEERT VIER SHOWS ROND OUD & NIEUW IN GASHOUDER
Foto: photo-company.nl

New Years Eve Special

Zondag 31 december wordt 2017 uitgeluid met de New Years Eve Special waar de internationale top van techno DJ’s haar opwachting maakt. Makam opent de avond om 20.30 uur, terwijl Maceo Plex om 00.00 uur het jaar 2018 opent. Hij wordt opgevolgd door Pan-Pot, waarna Amelie Lens de nacht afsluit.

New Years Day Special

De Awakenings New Years Day Special op maandag 1 januari kent ook al een topbezetting, met achtereenvolgens tussen 19.00 en 07.00 uur Roman Lindau. Remko Beekwilder, Charlotte de Witte, Sam Paganini, Len Faki en Dax J. De driedaagse New Years Eve worden afgesloten door Headstrong (Randomer & Clouds).

vrijetijdamsterdam.nl