‘We want Collabs 3000 all-nighter’ missie lijkt geslaagd
Festival 909 in mei 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

‘We want Collabs 3000 all-nighter’ missie lijkt geslaagd

De missie van groep ‘We want Collabs 3000 all-nighter’ lijkt geslaagd. De fan groep met een speciale facebook pagina om Chris Liebing en Speedy J aan te moedigen een nacht lang achter elkaar te draaien worden tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event op de wenken bediend. Het techno duo ‘Collabs 3000’ treedt donderdag 18 oktober 2018 op tijdens 909 ‘Collabs All night x Loveland’ bij de Mediahaven.

Het DJ-duo, beide geboren in 1969 mogen gerust betiteld worden als ‘techno-routiniers’. De Nederlander en Duitser draaien al ruim 25 jaar mee in de niet altijd makkelijke muziekwereld.

Rentree tijdens 909 festival in het Amsterdamse Bos

Speedy J en Chris Liebing maakte na een ‘stilteperiode’ hun rentree op een warme zomerse dag bij de achtste editie van het 909-festival in het Amsterdamse Bos. En daar, op de grond tussen de flora en fauna, daar kregen de fans waar voor hun geld doordat het muzikale tweetal het publiek vermaakte met heerlijk klinkende techno beats tijdens een 4-uur durende set.

Naast Collabs 3000 maken een hoop ‘909 artiesten’ hun opwachting tijdens ‘Collabs All night x Loveland’ bij de Mediahaven. Enkele namen zijn Kevin Saunderson, Vince Watson én Dimitri.

Chris Liebing

Chris Liebing siert een dag later de line-up tijdens ‘HYTE ADE x Loveland’. De Duitse DJ draait dan met onder andere Loco Dice en in de Mediahaven wordt de nacht afgesloten door niemand minder dan Pan-Pot. Dan weet je als bezoeker dat je waar voor je geld gaat krijgen.

Speedy J

Speedy J is vrijdag 19 oktober nog te bewonderen tijdens ADE event: Audio Obscura x Electric Deluxe x Dystopian in The Prison in Amsterdam. Twee dagen later mag de bijna vijftig jarige muziekliefhebber zijn opwachting maken in de Duitse Berghain.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

ADE voorbereidingen DJ hotel 538 in volle gang