VondelCS opnieuw op Chinese tour tijdens ADE 2018

VondelCS opnieuw op Chinese tour tijdens ADE 2018
VondelCS. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

VondelCS opnieuw op Chinese tour tijdens ADE 2018

VondelCS staat evenals in 2017 tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event in het teken van China. De organisatie die creatief talent een podium biedt voor innovatie op het gebied van media en cultuur, geeft zaterdag 20 oktober in samenwerking met The Mansion Shanghai, Yinyang Music Festival en hoofdorganisator China Paviljon de zogenoemde China Pavilion ADE Showcase.

Stage 1

Tijdens het ‘Chinese’ dance event zijn er drie stages in VondelCS waar dance-liefhebbers aan hun trekken kunnen komen. Stage nummer 1 herbergt onder meer China’s nummer 1 vrouwelijke ‘DJ Pink’, house & trance producer ‘Cheng_C’ en las Vegas DJ Juno-reactor. In de line-up staan verder onder andere Dio Wang, Fane, Henjo Hielkema, Juno-Reactor, Lucy Wang, Misloop, Punx, Radiorevolution, Rainbow Gao en Tommy Hendriks. Dit muzikale arsenaal zal de bezoekers in dance-extase proberen te brengen.

Stage 2

Amsterdam La Rêve host de tweede stage in VondelCS. Zij waren onlangs te gast in China en zijn gevraagd om de ervaringen aldaar op gedaan over te brengen op het ADE publiek.

Stage 3

Op de derde stage vindt net als in 2017 een DJ battle plaats. Tijdens een DJ ‘battle’ wordt er gestreden om een felbegeerde prijs; draaien op de roemruchte Chinese Muur tijdens het Yin Yang Music Festival 2019, inclusief een geheel verzorgde trip naar het Chinese verre oosten. Deze prijs komt tot stand door een samenwerking van China Pavilion en de muziekopleiding Fontys Rock Academy.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Krachtenbundeling Spielraum en Bassiani tijdens ADE 2018