Techno Tuesday aan de Lijnbaansgracht in volle gang
Decoratie Sugar Factory tijdens Techno Tuesday. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Techno Tuesday aan de Lijnbaansgracht in volle gang

Techno Tuesday aan de Lijnbaansgracht is dinsdagnacht in volle gang. Ondanks dat het Amsterdam Dance Event vanaf woensdag pas officieel losbarst in de hoofdstad hebben honderden mensen de gang gemaakt naar de Lijnbaansgracht waar zowel de Sugar Factory alsmede de Melkweg hun wekelijkse ‘Techno Tuesday ADE pré party’ organiseren.

Los op de beats van DJ’s Techno Taco Tuesday

Zelf namen we met VTA een kijkje in de Sugar Factory waar het publiek, bestaande uit voornamelijk toeristen en studenten al heerlijk de smaak te pakken hadden en los gingen op de beats van de DJ’s van ‘Techno Taco Tuesday’ uit Las Vegas. Niet alleen het publiek had er zin in, maar ook het volop aanwezige barpersoneel leek de smaak te pakken te hebben. Het techno feest in de Sugar Factory gaat door tot woensdagochtend 06:00 uur.

Grote groep vermoedelijke dance-fanatiekelingen bij de Melkweg

Even verderop bij de naastgelegen Melkweg wachtte een grote groep vermoedelijke dance-fanatiekelingen om naar binnen te mogen. Binnen leek het feest al in volle gang want de doffe beats waren op de hoek bij het politiebureau te horen. Bij de Melkweg wordt net als in de Sugar Factory op iedere dinsdag traditiegetrouw een techno party georganiseerd. De Melkweg sluit haar deuren vannacht om 05:00 uur.

In één keer door naar de Westerunie

De bezoekers die vannacht uit één van beide nachtclubs komen kunnen direct door naar de Westerunie. Daar begint woensdagochtend vanaf 06:00 uur de Daybreaker AMS // Jungle Party.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Top-5 ADE 2018 van Hidde Kross