Spetterende shows en unieke optredens tijdens AMF

Spetterende shows en unieke optredens tijdens AMF

Spetterende shows, een nieuw en uniek optreden van ‘Two Is One’, een line-up om je vingers bij af te likken én als kers op de taart de bekroning van ‘the one and only’ nummer 1 DJ van de wereld. Traditiegetrouw vindt ook dit jaar een nieuwe editie van AMF plaats tijdens het Amsterdam Dance Event. Het grote dance-spektakel vindt plaats op zaterdag 20 oktober in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

De line-up bestaat onder andere uit David Guetta B2B Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell /\ Ingrosso, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Sunnery James & Ryan Marciano, Vini Vici, W&W én uiteraard de nummer 1 DJ van de wereld, die tijdens AMF gekroond zal worden.

“Onze missie is helder: zoveel mogelijk mensen verbinden met dance music door de wereld om te toveren tot een grote dansvloer”, aldus een woordvoerder van AMF.

Meer informatie over AMF

Voor meer informatie over AMF checkt u de FB link van het evenement.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

Gerelateerd artikel:

VondelCS opnieuw op Chinese tour tijdens ADE