R3hab en Maurice West op affiche van ISY China Night

R3hab en Maurice West op affiche van ISY China Night

Woensdag 17 oktober, op de openingsavond van Amsterdam Dance Event, gaan onder anderen R3hab en Maurice West aan boord van de Ocean Diva Futura. Vanaf steiger 14 achter het Centraal Station Amsterdam maken zij dan een rondvaart tijdens de ISY China Night. Verder staan ook diverse Aziatische DJ’s als XU Mengyuan, Sona, D MAX en ook de Nederlandse DJ Henry X geprogrammeerd. Ook de winnaar van de DJ Contest maakt zijn opwachting.

Gastheer van de avond is ISY dat in China aan de basis staat van diverse elektronische muziekfestivals. Zij organiseren het jaarlijkse ISY Music Festival in Sanya, op het tropische eiland Hainan, het meest zuidelijke punt van China.

R3hab is al een aantal achtereenvolgende jaren te vinden in de Top 5 van Nederlandse acts met de meeste optredens in het buitenland. De DJ en producer werd in Breda op 2 april 1986 geboren onder de naam Fadil El Ghoul. Met zijn stadgenoot Hardwell zette hij in 2007 zijn eerste stappen op muzikaal vlak. Vervolgens heeft hij met diverse collega’s samengewerkt, met onder meer Ummet Ozcan en Nervo, Quintino en meest recent leverde hij Rumors met Sofia Carson af.

Maurice West heeft al een grote hit achter zijn naam staan

De 21-jarige Maurice West timmert hard aan de weg en heeft met zijn remix van de klassieker Rhythm of the Night al een grote hit op zijn naam staan. Hij werkte verder samen met onder anderen W&W en KSHMR. Met KSHMR leverde hij de afgelopen zomer het nummer Festival of Lights af. De bijbehorende videoclip is inmiddels miljoenen keren bekeken op YouTube.

De Boat Trip duurt woensdag 17 oktober van 20.00 tot 01.00 uur. Om 23.00 uur vindt geheel in Chinese stijl een heuse vuurwerkshow plaats. Er is slechts een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar aan boord.

Registratie kan via: https://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2018/isy-china-night/12900729/

Movie YouTube credits: Armada Music

vrijetijdamsterdam.nl