PAULCAMPER BIEDT DE ACCOMMODATIE-OPLOSSING VOOR FESTIVALGANGERS TIJDENS ADE

PAULCAMPER BIEDT DE ACCOMMODATIE-OPLOSSING VOOR FESTIVALGANGERS TIJDENS ADE
Volkswagen VW Camper.
PAULCAMPER BIEDT DE ACCOMMODATIE-OPLOSSING VOOR FESTIVALGANGERS TIJDENS ADE.

Camper-deelplatform PaulCamper en Camping Zeeburg Amsterdam bieden bezoekers een betaalbare plek om te overnachten tijdens het grootste dance event in Amsterdam. Doordat de overnachtingen in de stad momenteel niet voor het oprapen liggen omdat ze of al zijn volgeboekt of simpelweg onbetaalbaar zijn voor de doorsnee festivalganger hebben PaulCamper en Camping Zeeburg de handen ineen geslagen.

Het huren van een camper is namelijk een simpel én betaalbaar alternatief voor de overnachtingen in Amsterdamse hotels of met AirBnB. Via een speciale link, kun je bekijken welke campers beschikbaar zijn tijdens ADE en deze direct reserveren. Camping Zeeburg Amsterdam biedt naast sanitaire faciliteiten ook een speciaal arrangement voor PaulCamper-huurders tijdens de leukste dance-week van het jaar: een ontbijt en een fiets, het handigste vervoersmiddel in Amsterdam.

Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 230.000 campernachten geboekt en vind je 3.000 verhuurders op het peer-to-peer verhuurplatform. Er zijn geen kleine lettertjes, wel extra zekerheid. Want met de speciale verzekeringsmodule zijn zowel verhuurder als huurder zeker dat elke onverhoopte schade gedekt is.

Sinds 2017 is de PaulCamper Community ook in Nederland en Oostenrijk actief en groeit verder in de rest van Europa.

Voor meer informatie:

https://paulcamper.nl/
http://www.paulcamper.nl/amsterdamdanceevent
http://www.terriercom.nl/
https://www.instagram.com/terriercom_pr/

vrijetijdamsterdam.nl