Martin Garrix organiseert STMPD RCRDS-avond tijdens ADE 2018
Fans in afwachting van Garrix in 2017 voordat hij aanschoof bij RTL late night. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Martin Garrix organiseert STMPD RCRDS-avond tijdens ADE 2018

Niemand minder dan Martin Garrix zal in United Studios voor de eerste keer zijn eigen STMPD RCRDS-avond organiseren. Het event vindt plaats op woensdag 17 oktober. De speciale dag zal naast Garrix bol staan van de andere artiesten, wel of niet verbonden aan het label. De regie van het evenement dat wordt gehouden aan de Moermanskkade 107, is in handen van E & A Events.

STMPD RCRDS timmert de laatste jaren aan de weg

STMPD RCRDS timmert de laatste jaren aan de weg en is een naam geworden in de dance-scene. Ze breiden zich ook uit als het gaat om het hosten van podia en het organiseren van evenementen. Eerder dit jaar organiseerden ze stages op Tomorrowland en Balaton Sound. Artiesten die kwamen optreden waren onder andere Tchami, Jonas Blue, Matisse & Sadko en Dua Lipa.

Het eerste event dat ze in Nederland organiseren

Dit zal het eerste evenement zijn dat ze op Nederlandse bodem organiseren. Het label, in 2016 opgericht door Martin Garrix himself, breidt zich uit. Met wekelijkse releases van opkomende artiesten en een gloednieuw studio-complex in de hoofstad zullen ze mooie stappen gaan maken.

Tijdens dit dance event is er een beperkte capaciteit voor ADE pashouders.

vrijetijdamsterdam.nl

Nicky Romero Presents: Protocol x ADE 

Wederom recordaantal bezoekers ADE